Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Linka gratuacje!
Domis fantastycznie, trzymam kciuki mocno
A u mnie dopiero 3dpo a juz praktycznie od owu mnie cycki bola. No jasny gwint No i serduszka tylko dwa byly, przed owu i mniej wiecej w dzien owu i wiecej na razie nie bedzie, bo mi sie tez jakies zapalenie przyplatalo. Aaaarrrgggh!!!
Gora boli, dol szczypie i takie to staranie w tym cyklu.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Linka gratki.. super wiesci. Domis, oczywiście mega mega mega kciukasy za ciebie i zarodeczka.
My dzisiaj razem z mlodym na komuni byliśmy u córki mojego brata. Upał nieziemski, młody szalał a mi po dupie ciekło jak z kranu, biegając za nim. I tak pomyslalam, czy ja bym dała rade z dwójką dzieci, lub z jednym 2 latkiem a zdrugim w brzuchu. Ja w 25 st i wyżej to zdycham. Jak juz bym miała wybór to wolałabym przeczekać upaly i dopiero zachodzic. Ale nie będę płakać jak zaje teraz, heh..
Domis, a powiedz mi jak wygląda tak w skrócie procedura.. najchętniej na priwa, jeśli w ogóle masz chęć opowiedzieć o tym. Bo ja bym się chciała dowiedzieć od kogos, kto jest na bieżąco i bezposrednio. Z góry dzieki.. -
Hej dziewczyny jak tam weekend mija ?
Ja mam jutro wizytę u gina wydrukuje mu moje wykresy moze bedzie chcial zobaczyć. Podejrzy mi jajcory zobaczymy co tam się dzieje owu mam nadzieje,ze bedzie jutro lub we wt ale cykl jeszcze nie bola wiec mam nadzieje,ze nie wydluzy sie znow ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa do ginka idę w piątek, to będzie 14dc wiec albo dzień przed owu, albo w trakcie albo ewentualnie z dzień po, tak wiec mam nadzieje, że coś mi ciekawego powie niestety musiałam przenieść wizytę u endokrynologa z jutra na 05.06, wiec ten cykl z automatu sposuję na straty, choć jak pisałam wcześniej 4 lata temu zaszłam przy TSH: 4,06 wiec moje aktualne 3,01 to jest rewelacyjny wynik, czytałam, że jak ktoś naturalnie ma tak podwyższone TSH to organizm "nauczył się z tym żyć i funkcjonować", tak czy inaczej chcę to zbić, dodatkowo pije sobie wodę z jodem, staram się całą butelkę 1,5L dziennie, to daje 150% dziennego zapotrzebowania na jod, biorę tez selen bo podobnie jak jod ma pozytywnie wpływać na tarczycę. Wiem, że to mi nie pomoże a jeśli już to nieznacznie ale chociaż mam spokój, że cokolwiek robię ze sobą i mi z tym lepiej;) zioła ojca Sroki piję 4. dzien, jak zwykle miałam problem ze śluzem, nawet podczas zbliżeń, tak wczoraj przy serduszkowaniu z moim nie było powodu do narzekań i widzę pozytywny wpływ mojego nawodnienia organizmu. Tak czy siak na ten cykl nie liczę, dlatego w tym miesiącu będę tu raczej rzadko zaglądać, żeby się nie rozczarowywać jak będzie Wam wychodzić, czego Wam ogromnie życzę! ;-* oczywiście ze staran nie rezygnujemy ale tez nie analizuję kiedy powinnismy a kiedy nie. Co ma być to będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 11:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny