Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde, dziewczyny, coś mnie tknęło, żeby usunąć historię z komputera całkowicie i troszkę posprzątać na nim, miałam zapisane hasło w pamięci tutaj na ovu, specjalnie zakładałam nową pocztę dla ovufriend oraz innych starankowych rzeczy, bo prywatny służy mi do pracy i nie lubię, jak mi się mieszają różne rzeczy. Więc usunęłam historię, wylogowało mnie z ovu a na moje nieszczęście nie pamiętam hasła do tamtej nowej poczty. Musiałam założyć nowe konto, a najgorsze jest to, że wczoraj kupiłam abonament Premium tutaj na 3 miesiące. Przyjdzie mąż z pracy, to go poproszę, może mi pomoże, ale skoro ja sama nie pamiętam swojego hasła do poczty to on tym bardziej.
Całe szczęście, że zapisuję moje temperatury także w zeszycie, to mogłam sobie uzupełnić wykres od początkuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 11:09
3cs, @06.06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra kobietki, mam wyniki i tak. Robione w 6dc:
- TSH: 3,0100. (Zakres: 0,2700-4,2000)
- FSH: 7,70 (f. pęcherzykowa: 3,5-12,5, F. owulacyjna: 4,7-21,5, F. lutealna: 25,8-134,
- LH: 6,47 (f. pęcherzykowa: 2,4-12,6, F. owulacyjna: 14-95,6, F. lutealna: 1,0-11,4)
Stosunek LH:FSH - 0,84
Prolaktyna: 14,9 (Zakres: 4,8-23,3)
I co uważacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 13:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To nie przekreśla ciąży ale fakt lepiej skonsultować to z endokrynologiem. Chociaż jak ja byłam u ginekologa z wynikiem 2 to powiedział,że ok. Ostatnio chyba też mamaginekolog coś na temat tej mówiła. Albo to było o prolaktynie. Już nie pamiętam.
GabrielaeSz lubi tę wiadomość
-
W dniu dzisiejszym mam mega wyrzuty, ze oczekuje trzeciego, a z dwójką sobie nie radze!
Tyle sie ma watpliwosci, jak idzie juz dobrze, to przyhodzi dzien, ze mam ochote spakowac siebie, lub chlopakow i wyslac w kosmos...
Tiruriru - gdzie te dwie krechy u Was?!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyJangwa, już mam wizytę zarezerwowaną i pojadę, co mi szkodzi. Da mi tabletki, pewnie poziom spadnie do prawidłowego i będzie łatwiej, choć pamietam, że 4 lata temu robiłam TSH i wartość była tez bardzo zbliżona do 3, choć już nie pamietam i tego wyniki nie znajdę, ale pamietam, że bylo koło 3. i jednego malucha już mam. Ale nieistotne. Jeśli to jest powod niepowodzeń i po jego zwalczeniu się uda to nie będę czekać No bo i na co...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 15:07
-
nick nieaktualnyDziewczyny poradzcie mi. W srode progesteron mialam 15 przy normie 11-44. Gin mowil ze jeszcze w normie wiec nic nie trzeba dawac. Czytalam w internetach ze dziewczyny przy wyniku ponizej 20 dostaja dupka albo luteine. I nie wiem co robic. Nie wiem czy umowic sie do kogos innego?? Biore teraz nystatyne bo mam grzybka i az glupio isc do kogos innego bo i tak nie zbada za bardzo.
-
Simon u mnie cisza. @@@@@ nie ma.Mam natomiast plamienie od wczoraj.
Zaoptarzylam sie w test i bede testowac jak sie @ nie rozkreci.
A dzisiaj bylam z Mlodym u fryzjera. Nozyczki poszly w ruch i juz sie ladny chlopaczek z niego zrobil. Oszczygniety.
Sylvia ja bralam cala ciaze luteina bo mialam plamienia.Tak lekarz zedcydowal jak zobaczyl badania chormonalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 18:43
-
nick nieaktualny