Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam od chlopakow opaski ze szpitala, pepki, pierwszego pierwsze wlosy sciete, pierwsze smoczki mam jeden komplet w ktorym oboje wychodzili ze szpitala.
Ja karmie do samoodstawienia. Chcialam 2lata przynajmniej karmic, ale cos mi nie dane. Jeden sie odstawil majac 19mcy, drugi juz teraz sie odstawia powoli. Karmie raz na dobe... czasem jak sie zbudzi czesciej, to drugi raz sie napije.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ja karmilam tylko 2 tygodnie. Musialam odstawic od cyca bo zaczelam brac silne leki
Teraz gdybym byla nawet karmic piersia nie chce
A karmienie nie milo wspominam, karmilam na dwoch poduszkach, bo mam male piersi...
To mleko wiecznie sie wylewalo wszystko brudzilo, nawal mleczny ciagle mialam.
A maly ciagle plakal.Kregoslup bolal po cc.
Wiecie co wole jednak modyfikowane.Karmienie co 3 godz, wiesz ze dziecko jest najedzone.Spokoj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melunia ja mam jeden do wyrwania, jeden do odbudowy (800 zł) 3 do leczenia... chcę to ogarnąć jak najszybciej, bo jak przyjdzie ciąża i bobas to znowu zostawię i nic z tym nie zrobię!!! poza tym dentystka powiedziała że ten martwy ząb, który trzeba usunąć, strasznie zatruwa mi organizm....
Linka ja widzę cień, ale faktycznie beta chyba najlepiej rozwieje Twoje wątpliwościLinka18 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny