Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jejku, ja to się w ogóle na hormonami nie znam. Robiłam w ciąży badania, jakie mi kazali i tyle.. no i raz jak zaczęliśmy starania o drugiego bobaska. Ale czuję, że powinnam powtorzyc, bo po pierwsze moja fl jest nadal trochę przy krotka, a poza tym ostatnie badania były jakoś pod koniec kp, lub bardzo krótko po. Teraz juz będą bardziej miarodajne. Takie must have to tsh, fsh, progesteron i coś jeszcze?
-
Dziewczyny zrobilam test ciazowy.Tak mi sie siusiu chcialo ze juz o 6 go zrobilam.
A wczoraj mialam mdlosci i nie moglam zjesc obiadu....w koncu sie wszystko rozstrzyglo.
https://naforum.zapodaj.net/ca2a43b0c64e.jpg.html0202oliwcia, Kat83, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzisiaj juz nie mam plamien. Pewnie w poniedzialek wyrusze do ginekologa jesli sie zarejestruje(bo czeka sie 2 tyg na fundusz)A ten lekarz ktory prowadzil moja ciaze jest na urlopie.(a chodzilam prywatnie)
Jeszcze to do mnie nie dociera ale juz powoli...
Dobrze ze w witaminach co lykam jest kwas foliowy,ale to chyba za mala dawka jakies witaminy dla ciezarnych bede musiala poszukac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 09:13
-
nick nieaktualny
-
A ja na pierwsza wizyte musze czekac jeszcze tydzien i 2 dni. Pamietam jak byl jeszcze miesiac do wizyty. Takze czas jakos leci. Ostatnio zaczynam sie przejmowac, ze poza lekkim bolem piersi i zwiekszona sennoscia w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy. Z synkiem na tym etapie mialam juz spore mdłości i ciagniecia brzucha. Po wizycie jak juz uslysze serduszko pewnie bede spokojniejsza.
Dopadla mnie tez jakas infekcja intymna i sama nie wiem czy cos moge stosowac teraz czy nie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Linka18 wrote:Dziewczyny zrobilam test ciazowy.Tak mi sie siusiu chcialo ze juz o 6 go zrobilam.
A wczoraj mialam mdlosci i nie moglam zjesc obiadu....w koncu sie wszystko rozstrzyglo.
https://naforum.zapodaj.net/ca2a43b0c64e.jpg.html
Reszta dziewczyn proszę brać przykład z koleżanki ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 16:42
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Melduje sie po transferze można powiedzieć ze od dziś w dwupaku jestem
Za dwa tyg sie okaże czy kruszyns z nami zostanie
Niestety drugi zarodek przestał sie rozwijać... nie mamy nic w zapasie
Linka gratulacjechabasse, GabrielaeSz lubią tę wiadomość
TP 21.07.18