Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ktora na dniach kolejne II krechy wysika ? :)

Ja sie nie moge dzis doczekać wizyty u gina haha na moje oko dzis owu zobaczymy czy potwierdzi moje przypuszczenia ;)

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Adele :-) ja dzisiaj 19dc więc jeszcze trochę czekania przede mną :-) mam tylko nadzieję że znowu się nie przedłuży cykl jak ostatnio..... chyba TSH pójdę sobie zrobić, Gabriele mnie natchnęła :-)

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ciagle mysle zeby zrobic tsh choc nigdy nie mialam z tym problemu ..poczekam co lekarz powie. Ja dzis 14dc i tez mam nadzieje,ze cykl nie bedzie miał ponad 30 dni

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja caly czas kciuki trzymam za Was dziewczyny. Oby szybko sie na Waszych wykresach zazielenilo!

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieję ze sobie wszystkie strzelimy w jednym momencie zielone kropeczki :) wczoraj serduszkowalismy wiec oficjalnie zaczelismy starania. Dużo czytałam co i jak. Że najlepiej co 2-3 dni Żeby plemniki miały szanse sie odbudować silne. Że nogi do góry nawet jak sie nie ma tyłozgięcia i w ogóle żeby się przytulać i nie stresować :) No i żeby był orgazm bo to też plemnikom pomaga :D u mnie dzis 9dc wiec za wcześnie ale jutro ide do gina i bedziemy patrzeć czy jakieś jajeczko się wykluwa :)

Adele27 jak tam gin?

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie

Jestem juz po owu :D wiec w tym cyklu czekamy na efekty a jak sie nie uda to nast cykl zaczynamy stymulowac owulacje Aromek + Pregnyl do tego mam zrobic tsh,fsh i estriadol

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Adele trzymam kciuki :) A powiedzcie mi o co się pyta ginekolog na pierwszej wizycie przed ciążą? Kurcze denerwuje się troszkę.
    A moja mama już wie - wczoraj coś mi w szafce sprzątała (była na 3 dni i chciała mi pomóc ogarnąć mieszkanie bo w pracy codziennie praktycznie jestem i mam mało czasu na wieksze porządki niż powierzchowne) i znalazła kwas foliowy. Cieszy się ale na razie nie chce sie nastawiac poki nie jestem w ciazy bo nie chce sie cieszyc za wczasu :)

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia a chcesz iść na jakas kontrol czy jak ? ja powiedziałam,ze zaczynamy starania i lekarz juz sam zaczął zadawać pytania

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn ja powiedziałam,ze juz sie staramy dlugo hehe a Ty powiedz,ze zaczynacie starania ;) ale namotalam

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem wiem - musze mu powiedziec o swoich przygodach w pierwszej ciąży. Mam nadzieje ze tymr azem tego unikne. a chce isc zeby wiedział - nie wiem jakoś potrzebe mam taką żeby wiedział. Chce mieć wszystko pod kontrolą. A nie tak jak za pierwszym razem wszystko na hura! Ciąża! Szkoła! Ślub! Poród i wyprowadzka ... a z tego wszystkiego nic nie pamiętam ;/

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia pewnie,ze lepiej isc :) odrazu mozesz cytologię zrobic chyba,ze robilas niedawno ;)

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam końcem zeszłego roku :) jestem pełna optymizmu, boję się jak każda z nas jak to będzie - ale bedzie dobrze :) mąż się na dziewczynkę nastawia jak by miała być i nawet imię wybraliśmy - Milena :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do chłopca to mamy problem tak jak przy pierwszym :P Mąż ma dziwne pomysły - Hugo, Konstanty :o A mnie się podobają Antoś, Ksawery i Kuba i będzie znowu całą ciążę spekulowanie i zmienianie :D

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My imion jeszcze nie mamy. No może dla dziewczynki pare ;) jak zajdę to dopiero bede myśleć hehe :P

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo my tak zawsze wcześniej myślimy a później robimy niby prawidłowa kolejność ale w tym wypadku można by na odwrót :D

• majamia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od czegos trzeba zaczac :D a myslenie lepsze, niz bezwiedne robienie hihihi :P

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majamia o to to ! Właśnie o to chodzi :D

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, ja juz zapomnialam, jakie imiona nawymyslalam, bo 3 lata minely :P O ile pamietam, to mi sie Kornelia podobala, ale juz zdanie zmienilam tyle razy... Zoska albo Zuzka o! A jak beda blizniaki, to je bede wolac "zolzy na obiad!" albo ZZ Top hahaha :D
    Ale chlopiec to na pewno Samuel. Biblijne imie oczywiscie, i nie byle jakie. Matka Samuela tez go u Taty wyprosila ;)

Kurde, ja wiem, ze znowu pewnie nic z tego w tym cyklu, ale i tak czekanie do @ mnie dobija i mam nadzieje, ze moze akurat jakims cudem...Taka jestem juz zmeczona tym staraniem ostatnio.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżizas, Kat... szacun za wytrwalośc. Ja juz zaczynam swirowac, zaraz będzie rok staranek. Potem chyba odpuszczę, ale na 100 to nie wiem jak będzie.
    Adele, super,ze coś sie v ruszyło u was, oby z e szczęśliwym zakończeniem jak najszybciej.
    My za tydzień wyjeżdżamy na wakacje i akurat chyba owulka wypadnie na wyjezdzie. Hehe.. moze zmiana klimatu pozytywnie na nas wplynie.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2017, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabasse super ! Na takich urlopach często sie udaje! :D

Luci gdzie jeeeeeatessss??? Jezeli odpoczywasz od forum to dobrze ale mam nadzieje,ze wrocisz z naladowanymi bateriami :) mam brac amorka jak Ty i ciekawa jestem jak na Ciebie działa :)

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
‹‹ 300 301 302 303 304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ