Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo mam nadzieję ze sobie wszystkie strzelimy w jednym momencie zielone kropeczki wczoraj serduszkowalismy wiec oficjalnie zaczelismy starania. Dużo czytałam co i jak. Że najlepiej co 2-3 dni Żeby plemniki miały szanse sie odbudować silne. Że nogi do góry nawet jak sie nie ma tyłozgięcia i w ogóle żeby się przytulać i nie stresować No i żeby był orgazm bo to też plemnikom pomaga u mnie dzis 9dc wiec za wcześnie ale jutro ide do gina i bedziemy patrzeć czy jakieś jajeczko się wykluwa
Adele27 jak tam gin?
-
Ja po wizycie
Jestem juz po owu wiec w tym cyklu czekamy na efekty a jak sie nie uda to nast cykl zaczynamy stymulowac owulacje Aromek + Pregnyl do tego mam zrobic tsh,fsh i estriadol -
nick nieaktualnyNo to Adele trzymam kciuki A powiedzcie mi o co się pyta ginekolog na pierwszej wizycie przed ciążą? Kurcze denerwuje się troszkę.
A moja mama już wie - wczoraj coś mi w szafce sprzątała (była na 3 dni i chciała mi pomóc ogarnąć mieszkanie bo w pracy codziennie praktycznie jestem i mam mało czasu na wieksze porządki niż powierzchowne) i znalazła kwas foliowy. Cieszy się ale na razie nie chce sie nastawiac poki nie jestem w ciazy bo nie chce sie cieszyc za wczasu -
nick nieaktualnyNo wiem wiem - musze mu powiedziec o swoich przygodach w pierwszej ciąży. Mam nadzieje ze tymr azem tego unikne. a chce isc zeby wiedział - nie wiem jakoś potrzebe mam taką żeby wiedział. Chce mieć wszystko pod kontrolą. A nie tak jak za pierwszym razem wszystko na hura! Ciąża! Szkoła! Ślub! Poród i wyprowadzka ... a z tego wszystkiego nic nie pamiętam ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany, ja juz zapomnialam, jakie imiona nawymyslalam, bo 3 lata minely O ile pamietam, to mi sie Kornelia podobala, ale juz zdanie zmienilam tyle razy... Zoska albo Zuzka o! A jak beda blizniaki, to je bede wolac "zolzy na obiad!" albo ZZ Top hahaha
Ale chlopiec to na pewno Samuel. Biblijne imie oczywiscie, i nie byle jakie. Matka Samuela tez go u Taty wyprosila
Kurde, ja wiem, ze znowu pewnie nic z tego w tym cyklu, ale i tak czekanie do @ mnie dobija i mam nadzieje, ze moze akurat jakims cudem...Taka jestem juz zmeczona tym staraniem ostatnio.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dżizas, Kat... szacun za wytrwalośc. Ja juz zaczynam swirowac, zaraz będzie rok staranek. Potem chyba odpuszczę, ale na 100 to nie wiem jak będzie.
Adele, super,ze coś sie v ruszyło u was, oby z e szczęśliwym zakończeniem jak najszybciej.
My za tydzień wyjeżdżamy na wakacje i akurat chyba owulka wypadnie na wyjezdzie. Hehe.. moze zmiana klimatu pozytywnie na nas wplynie. -
Chabasse super ! Na takich urlopach często sie udaje!
Luci gdzie jeeeeeatessss??? Jezeli odpoczywasz od forum to dobrze ale mam nadzieje,ze wrocisz z naladowanymi bateriami mam brac amorka jak Ty i ciekawa jestem jak na Ciebie działa