Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Witaj Monia tez mam synka prawie 6 letniego który u Ciebie dzień cyklu ? Prowadzisz jakies obserwacje ? Temperatura itp ?
-
Witam,
mam niespełna roczna córę i własnie staramy się o drugie dziecko. Dziś byłam na beta hcg i 3 cykl starań bezowocny. Mam nadzieję,że uda się spłodzić drugiego malucha,tak by różnica wieku ni była za duża. Wykonuję cykle owulacyjne (w pierwszej ciąży zaszłam przy pierwszym stosowaniu). Od nastepnego cyklu planuje zaczac pomiar temp ale nie wiem czy to ma sens,bo wstaje do malucha w nocy,a podobno trzeba byc wypoczetmy i robic pomiar o tej samej godzinie. zyje nadzieją,że w nastepnym cyklu się uda.
Pozdrawiam,dobrej nocy -
adelcia wrote:Witam,
mam niespełna roczna córę i własnie staramy się o drugie dziecko. Dziś byłam na beta hcg i 3 cykl starań bezowocny. Mam nadzieję,że uda się spłodzić drugiego malucha,tak by różnica wieku ni była za duża. Wykonuję cykle owulacyjne (w pierwszej ciąży zaszłam przy pierwszym stosowaniu). Od nastepnego cyklu planuje zaczac pomiar temp ale nie wiem czy to ma sens,bo wstaje do malucha w nocy,a podobno trzeba byc wypoczetmy i robic pomiar o tej samej godzinie. zyje nadzieją,że w nastepnym cyklu się uda.
Pozdrawiam,dobrej nocysyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
Melunia, kupiłaś?
-
nick nieaktualny
-
A temp mierzysz?
-
A ja byłam dziś na pobraniu krwi w innym laboratorium niż zawsze bo skusiły mnie ceny...no i mam.. zaraz będzie siniak na pół ręki tak mi baba pobrała krew ehhh a wyniki dziś wieczorem lub jutro rano tam gdzie zawsze chodziłam to miałam po 2h na stronce do pobrania.. no ale zapłaciłam prawie 40zł mniej
-
nick nieaktualny
-
Adele, siniaki po pobraniu krwi u mnie to norma, tak mam żyły pochowane, więc rozumiem. Ale 40 zł to sporo:)
Powodzenia z Aromkiem:) na co to dokładnie jest?
Ja dzisiaj jestem 8dpo według ff. -
nick nieaktualny
-
Adele, ja ff mam na telefonie i nie bardzo wiem czy można linka albo coś tutaj wkleić, bo bym pokazała. Na ff mam wyznaczoną owulkę linią ciągłą w 26 dc.
-
Ellka to na testowanie jeszcze troszkę poczekaj Aromek to letrozolum na stymulacje owulacji. Ja mam owuluję naturalnie ale możliwe,że moje komórki jajowe są słabej jakości ten lek może pomóc je trochę "podkręcić"
-
nick nieaktualny