Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
To bardzo podobnie jak ja. Chciaż dla nas to juz trzecia strata maluszka (pierwsza w 7 tyc- zabieg, druga c.biochemiczna i teraz w kwietniu 10 tc (9+3) a serduszko stanęło na 7+4).
Wczesniej nie robiliśmy badań, teraz te genetyczne wskazały, że oboje jestśmy zdrowi a dzieciątko miało przypadkową wade- triploidie.
Zbierz siły, odpocznij i wyrzuc s siebie złe emocje aby stanąć do dalszej walki.
Zaczęłam pisać blog, jak będziesz miała ochotę poczytać, zapraszam: https://doilurazysztuka.wordpress.com/
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Elka a Ty masz ktory cykl staran?
Dziewczyny jak ja bym chciala zeby ten niedzielny test okazal sie ze po prostu za wczesniej zrobiony i za te 6dni nie dostabe @ im blizej tym wiecej nerwow'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Melunia, ten jest pierwszy:)
Trzymam kciuki, żeby @ nie było:)
Jagodowa, na pewno za wcześnie, ale ja nie należę do cierpliwych Chociaż wczorajszy jednodniowy spadek mnie podkusił;p Dzięki za kciuki:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 12:58
-
Adele no dzisiaj, jutro, pojutrze
simon no bralam i mialam wszystkie efekty uboczne Bole glowy do porzygu, bole jajnikow masakryczne. Humory hormonalne jak wariatka. Cala lista tego byla, ale niewazne.
Prawdopodobnie bedziesz czula ze sie owu zbliza, zobaczysz (ja mialam okolo 11-13dc? przy Clo 3-7). Tylko radze jesc wiesiolka albo cos, bo cholerstwo wysusza sluz. Moze nie w pierwszym cyklu, ale pozniej owszem.
Clo hamuje troche estrogen, wiec mozesz miec wahania nastrojow, nie masz tego zastrzyku super energii na poczatku cyklu. No i jak mniej estrogenu, to ciensze endometrium i slabszy sluz. Ale spoko, nie od razu
Ogolnie jak bierzesz Clo 2-6 czy 3-7 dc to masz wiecej pecherzykow, ale slabszej jakosci,
5-9 dc to mniej ale silniejsze.
Ewentualny zastrzyk sie bierze okolo 9 dni po ostatnim Clo. Takze monitoring po drodze
Tyle pamietam teraz.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyEllka wrote:Melunia, ten jest pierwszy:)
Trzymam kciuki, żeby @ nie było:)
Jagodowa, na pewno za wcześnie, ale ja nie należę do cierpliwych Chociaż wczorajszy jednodniowy spadek mnie podkusił;p Dzięki za kciuki:*
To jestesmy takie same. U mnie tez pierwszy i w niedziele tez sie pokusilam ale wyszla wielka jedna kreska... -
Melunia, a w niedzielę ile dpo miałaś?
-
nick nieaktualnyEllka wrote:Melunia, a w niedzielę ile dpo miałaś?
Wychodzilo 7dpo. Ostatnie mielismy w niedziele tydzien temu. I czekamy obydwoje niedierpliwie. Moj maz w nocy potrafi sie do brzucha przytulic i mowic czy jest Milenka czy nie ma. Strasznie by chcial coreczke -
Kiedy zamierzasz powtórzyć test? Ładne imię wybraliście
-
Cześć Monia oby szybko się udało
-
Dziewczyny, macie może jakiś sprawdzony przepis na tort urodzinowy?
-
nick nieaktualny
-
Może w sobotę, jeśli temperatura będzie wysoko.
-
nick nieaktualny
-
Nie mam pojęcia, obstawiam koło wtorku
U nas tylko wiało ale konkretnie -
nick nieaktualny
-
A będziesz test robić czy idziesz na betę?
Ja mam raz przeczucie że coś może być na rzeczy a raz że jednak się nie udało tak szybko