Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, ja korzystam:)
Adele, oby szybko spełnił swoje zadanie:)
Melunia, aż tyle? wow;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 09:51
-
Monia, myślę, że warto:) A mierzenie wejdzie Ci w końcu w nawyk;) widzę po sobie:) chyba, że nie zdąży i zaskoczysz wcześniej
-
Adele27 wrote:A ja byłam dziś na pobraniu krwi w innym laboratorium niż zawsze bo skusiły mnie ceny...no i mam.. zaraz będzie siniak na pół ręki tak mi baba pobrała krew ehhh a wyniki dziś wieczorem lub jutro rano tam gdzie zawsze chodziłam to miałam po 2h na stronce do pobrania.. no ale zapłaciłam prawie 40zł mniejsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Monia26 wrote:Bo tak sie zastanawiam czy kupic to mierzenie dzienne troche mnie przeraza tym bardziej ze z rana mam malo czasu a duzo na glowie i pewnie nie raz zapomne
ja w pierwszą ciąże zasżłam w pierwszym cyklu stosowania (przy cyklach nawet do 60dni). Teraz mam cykle co 30dni, jakoś po ciąży mi się unormowało, stosowałam 3cykle z rzędu. Co prawda w ciąży nie jestem,ale jak przychodzi @ to się okazuje, że testy domniemana owulację wykrywają co do dnia (lcząc 14 dni wstecz od okresu). Także u mnie się sprawdza. Ale od następnego cyklu będe mierzyć i temp, bo chyba to pozwala wykryć czy była owulacja? Bo testy pokazują tylko wzrost LH,co nie jest jednoznaczne z owulacją. Kupiłam też zioła sroki,ale nie wiem czy mi dojdą do poniedziałku (okres mi się ok sob/niedz powinien zaczac).Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 10:48
-
nick nieaktualny
-
Melunia, szkoda że nie był robiony z porannego moczu
Ja mam jeszcze 3 testy, pewnie też niedługo zaczną mnie kusić;p -
Hejka, ja wg of mam jutro dostać @... wrrr ,jestem akurat na wczasach i to by było mega niefajne, bo zwykle pierwsze dni są bardzo obfite i bolesne. Wg mnie jednak @ przyjdzie w sobote, co i tak nie zmieni wiele, bo dale będę na wakacjach. Ehh.. a przecież miało być tak dobrze, wyliczone miałam ze @nie bedzie. Inofem wszystko przyspieszyl.
-
Monia, w cyklach 26 dniowych od 10 dnia po rozpoczeciu @
-
U mnie właśnie zaczęło się plamienie, więc zaczynamy zabawę od nowa
-
Cześć converse:), my teraz będziemy zaczynać drugi cykl starań. Macie synka czy córeczkę?
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem, wątpię że to implantacja. Przed pierwszą ciążą miałam krótki fl, obawiam się że teraz będzie podobnie;/
-
nick nieaktualny