Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka
mamy córeczkę urwisa małego, także trochę obawiam się jak to będzie z dwójeczką ....
Adele27
17 to całkiem już sporo się staracie, ale trzymam kciuki, żeby w końcu rodzeństwo się spisało
Ja od razu po narodzinach małej nie chciałam drugiego za szybko(przynajmniej 4 lata różnicy), a teraz już wolę mieć to szybciej z głowy, dopóki do końca z pieluch nie wyszłam. Aczkolwiek, nie mam parcia, żeby to się udało za szybko, szczerze mówiąc im później tym lepiej ;P mam (może złudną) nadzieję, że im mała będzie starsza tym będzie łatwiej ogarnąć malucha - że każdy miesiąc to korzyść -
nick nieaktualnyJa wlasnie ogladam film Sztuka Kochania. Lurde jak w tedy sie tlumaczylo i ludzie chcieli sie kochac. A teraz jakos tak wszystko ucieka przez palce i ciezko w tym wszystkim znalezc jakies ukojenie, radosc i zadowolenie. Nie raz nawet wszystko na szybko zeby odbebnic... Taka mala dygresjana koniec dnia
-
Ehh, męża mi wezwali na delegację, jedzie teraz na nockę
-
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry ostatnie 2 dni mam taki nawal w pracy ze siedze po 12 h nie mam czasu na nic i padam juz z Corka o 20 U mnie 7dc czekam na 10dc i zaczynam testu ovu Mam nadzieje ze juz sie ten cykl uregolowal po tabletkach...
Ktos dzis testuje??
Co tam u Was dziewczyny? Jak tam Wasze dzieciaczki?
Milego dnia :* -
Adele wyniki w normie, wiec bedzie ok. Damy rade. Pamietam te poltora roku bez wynikow, daje popalic wiem. Przytlacza i nic sie nie chce. Przejdzie, wroci, znowu przejdzie, zobaczysz :*
A ty mialas hsg?60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia z tymi testami to różnie bywa tak jak dziewczyny pisały... a jaki masz sluz ? U mnie np od jakiegoś czasu sluz plodny zaczyna sie odrazu po @ i trwa tak z 10dni.. I dopiero jest owu. Wiec możliwe,ze Twój organizm szybciej sie w tym cyklu przygotowuje do owu. Najlepiej jakbyś jakis jeszcze objaw zaobserwowala okolo owulacyjny
-
Adele no u mnie tez dziwnie ze sluzem, po @ sie zaczyna plodny (ha! rok zarcia wiesiolka, wreszcie ) ale jak przychodzi do owu to jakos lipa. Zaopatrzylam sie w concieve plus tym razem, zobaczymy co za cudo.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Kat ja przed owu mam pelno śluzu w trakcie i po a czasem owu mam kiedy sluz juz zanika. Jak ost bylam na usg podczas owu to gin powiedzial,ze ładnie duzo śluzu widac,ze to plus ale czasem tez minus heh.. I weź tu bądź mądry.. A nóż Ci żel pomoże ale by bylo hehe
-
Zel i inositol Rocking the boat! haha
Jak rzadko kiedy - sie musze dzisiaj wkladkami wspomagac, bo mnie zalewa potop. I co z tego, jak testy owu dalej negatywne Ale nic to, trafiamy trzech budrysow60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny