Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:W pierwszej ciąży nie wymiotowalam i nie miałam mdłości a teraz po prostu Kongo
Ja mialam mdlosci ale tak ze nie wymiotowalam ale mnie naciagalo strasznie i wymeczona bylam.
Normalnie mi sie ciagle odbija. Siedze i bekam i mnie muli... Jutro sie bede pilnowac bo dzis to samo slodkie mnie ciagnelo...0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
0202oliwcia wrote:Kochane zastanówcie się nad konsekwencjami u mnie 25 tc i nadal za przeproszeniem rzygam (ładniej już nie jestem w stanie tego nazwać )
0202oliwcia lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Adele to u Ciebie coś się dzieje ja 3 dni po ostatniej CLO i nic.....nic mnie nie boli, nie kłuje, nie dręczy!!! śluz piękny (ale to chyba od wiesiołka) pożeram migdały i piję wino i w poniedziałek do gina się wybiorę żeby zerknął czy coś tam w ogóle rośnie.... podłamana jestem myślałam że po CLO zaraz będzie "wielka" owulka a tu cisza.....
-
Hej
Ja też mogę rzygać ale żeby w końcu się udało w pierwszej ciąży mnie mdliło strasznie przez I trymestr a rzygnęłam 2 razy. Ale nie wiem co lepsze takie mulenie czy wyrzyganie się hehe
Dzwoniłam do swojego gin badanie na wrogość śluzu mam w cenie uff bo już się bałam,że kolejne stówki polecą... trochę się boję tego wyniku bo czytałam,że przy wrogim śluzie szans na naturalne zajście brak.. jestem po drugiej tabl Aromku i jak narazie ok prócz wczorajszych bóli jajników.
W ogóle pisałam ze znajomą,która starała się 4 lata o dziecko ( ona to mnie w całości rozumie nie jak moje przyjaciółki szkoda,że nie znamy się lepiej) miała problemy z tarczycą ale dopiero na 1 cyklu z Aromkiem zaszła w ciążę więc daje nadzieję -
simon to,że nic nie boli to nie znaczy,że nic się nie dzieję!!! to dobrze,że nie masz skutków ubocznych ja co miesiąc mam bardzo mocne bóle około owulacyjne a teraz po prostu jakoś szybciej. To udało Ci się dostać do jakiegoś gina tak ? który dc będziesz miała w pn ?
-
Hej melduje sie nadal w dwupaku ale tuz przed terminem. Proszę trzymajcie kciuki zeby akcja sie wkrótce rozkręciła i żeby udało sie naturalnie.
Cały czas Was podczytuje, kibicuje i trzymam kciuki!!!jangwa_maua, agulineczka, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Styczniowa buziaki!!! już niedługo będziesz tulić maluszka aż się łezka w oku kręci.... i pomyśleć że mój Franio też był kiedyś taki malutki!!!! a wczoraj podchodzi do mnie i mówi "Psitul mnie Mamko!" ach ten czas zdecydowanie za szybko ucieka....
-
Hejka. Ja dzisiaj przywitałam @. Jestem w podróży na kolejne wczasy. Wracamy z jednego pobytu i prosto do drugiego. Piękna pogoda się zapowiada a ja będę się zawijać z bólu i zmieniać podpaski co pół godziny. Fuck. 26 dc. Ja pierdziu. Nigdy takich krótkich cykli nie miałam. Inofem namieszal ostro w moich planach.