Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:W pierwszej ciąży nie wymiotowalam i nie miałam mdłości a teraz po prostu Kongo
Ja mialam mdlosci ale tak ze nie wymiotowalam ale mnie naciagalo strasznie i wymeczona bylam.
Normalnie mi sie ciagle odbija. Siedze i bekam i mnie muli... Jutro sie bede pilnowac bo dzis to samo slodkie mnie ciagnelo...0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
0202oliwcia wrote:Kochane zastanówcie się nad konsekwencjami u mnie 25 tc i nadal za przeproszeniem rzygam (ładniej już nie jestem w stanie tego nazwać )
wymioty do dnia porodu
w drugiej wymioty tez dlugo, ale mdlosci meczace mega dlugo. Ta ciaza mnie rozpieszcza
az chce sie zyc! Kilka razy zwymiotowalam, pare razy sie podnioslo, ale nie mam typowo produktow, po ktorych wymiotuje - a poprzednio miewalam tak.
0202oliwcia lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Adele to u Ciebie coś się dzieje
ja 3 dni po ostatniej CLO i nic.....nic mnie nie boli, nie kłuje, nie dręczy!!! śluz piękny (ale to chyba od wiesiołka) pożeram migdały i piję wino i w poniedziałek do gina się wybiorę żeby zerknął czy coś tam w ogóle rośnie.... podłamana jestem
myślałam że po CLO zaraz będzie "wielka" owulka a tu cisza.....
-
Hej
Ja też mogę rzygać ale żeby w końcu się udałow pierwszej ciąży mnie mdliło strasznie przez I trymestr a rzygnęłam 2 razy. Ale nie wiem co lepsze takie mulenie czy wyrzyganie się hehe
Dzwoniłam do swojego gin badanie na wrogość śluzu mam w cenie uff bo już się bałam,że kolejne stówki polecą... trochę się boję tego wyniku bo czytałam,że przy wrogim śluzie szans na naturalne zajście brak.. jestem po drugiej tabl Aromku i jak narazie ok prócz wczorajszych bóli jajników.
W ogóle pisałam ze znajomą,która starała się 4 lata o dziecko ( ona to mnie w całości rozumie nie jak moje przyjaciółki szkoda,że nie znamy się lepiej) miała problemy z tarczycą ale dopiero na 1 cyklu z Aromkiem zaszła w ciążęwięc daje nadzieję
-
simon to,że nic nie boli to nie znaczy,że nic się nie dzieję!!! to dobrze,że nie masz skutków ubocznych
ja co miesiąc mam bardzo mocne bóle około owulacyjne a teraz po prostu jakoś szybciej. To udało Ci się dostać do jakiegoś gina tak ? który dc będziesz miała w pn ?
-
Hej melduje sie nadal w dwupaku ale tuz przed terminem. Proszę trzymajcie kciuki zeby akcja sie wkrótce rozkręciła i żeby udało sie naturalnie.
Cały czas Was podczytuje, kibicuje i trzymam kciuki!!!jangwa_maua, agulineczka, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Styczniowa buziaki!!! już niedługo będziesz tulić maluszka
aż się łezka w oku kręci.... i pomyśleć że mój Franio też był kiedyś taki malutki!!!! a wczoraj podchodzi do mnie i mówi "Psitul mnie Mamko!" ach ten czas zdecydowanie za szybko ucieka....
-
Hejka. Ja dzisiaj przywitałam @. Jestem w podróży na kolejne wczasy. Wracamy z jednego pobytu i prosto do drugiego. Piękna pogoda się zapowiada a ja będę się zawijać z bólu i zmieniać podpaski co pół godziny. Fuck. 26 dc. Ja pierdziu. Nigdy takich krótkich cykli nie miałam. Inofem namieszal ostro w moich planach.