Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie 9dc zawsze mnie już zalewało a teraz w sumie jakiś ledwo ledwo śluz się pojawia.. ale jajniki bolą jak na owule. Zawsze wszystko wiem co,jak i kiedy a teraz to nie mogę być niczego pewna po tych tabletkach więc już z mężem działamy od wczoraj dobrze,że temp mierzę bo widzę,że już leci w dół
Ellka widzę,że mnie doganiasz -
Adele a bierzesz coś na śluz? ja brałam wiesiołka do wczoraj i śluz ekstra co do pregnylu to gin mówił że pęka w ciągu 12-24 h! ale pewnie co gin to inna gadka a i zaprosił mnie na kolejną wizytę 7 dni po terminie @, żeby zobaczyć "piękną ciążę" - optymista.....
-
Adele, no jestem 3 dni do tyłu;p Tak sobie myślę czy jest sens brać te moje ziółka, skoro tarczyca może mi szaleć, i może biorę na darmo
-
simon ja tak czytałam o tym pregnylu. Nie biorę nic na śluz bo zawsze mam go aż za dużo coś się powoli zaczyna pojawiać więc pewnie się rozkręci niedługo. Ja mam usg w pt jestem bardzo ciekawa co tam wyhodowałam
Ellka nie pomogę na temat ziółek niestety -
Umówiłam się na poniedziałek do lekarza, zacznie mi się teraz chodzenie po nich. Mam nadzieję, że do kolejnego cyklu będzie wszystko już opanowane:)
-
Adele, właśnie nie wiem. Już chwilę nie badałam i aż się boję, ile mi wywindowało.
-
Adele, ja mam z nią problemy od jakichś 3 lat. Choruję na hashimoto niestety
-
Ja miałam stwierdzoną chorobę przed pierwszą ciążą, no ale lekarzy muszę często odwiedzać, zwłaszcza teraz, bo pieroństwo przeszkadza;)
-
Simon 12dc. Juz chyba zaczyna mnie zalewać heh wystarczy,ze wspomniałam wczoraj z mężem dzialalismy bo te jajniki mnie juz bolaly mocno no i w 11dc musimy podzialac bo bede miała test na wrogość sluzu robiony i musze byc 10-20h po stosunku ehhh taki wlasnie spontan !!
-
Też się zastanawiałam, kiedy oni to w końcu naprawią i jest
Dziewczyny, kciuki za owu i serduszkowania!
Ja testy owu robię, bo mi zostały, ale kreski wychodzą baaaardzo różne. Nigdy mi druga nie wyszła mocniejsza, ewentualnie taka sama, a owu potwierdzone u gina.
My wróciliśmy wypoczęci, opaleni i pełni energii
U mnie dziś 27 dc, czuje się jak zawsze na @ więc czekam aż przylezie.
Majamia - Ty już znasz płeć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 16:18
-
A ja na razie odpuszczam starania. Koniec, kropka. Za duzo nerwow i dla mnie i dla meza. Po prawie 3 latach staran i kombinowania mam dosc. Wszyscy znajomi sa w wieku rozrodczym, ze tak powiem, i strzelaja dzieciakami na prawo i lewo. Mam dosc wycia w poduszke, ze ja nie moge i to jest tak cholernie niesprawiedliwe. Mam dosc bycia swietna przyjaciolka i klepania kolezanek po ramieniu, bo rzygaja w ciazy. Seks przestal byc zwykla przyjemnoscia dawno temu. Ja sie czuje jak pol baby, bo nie moge zajsc jak kazda "normalna" kobieta, maz sie za bardzo stresuje i z robienia dzieci nic nie wychodzi. On sie denerwuje a ja wyje. Masakra jakas.
Na razie skupiam sie na mezu, nastolatku i moim malym zoo.
Powodzenia dziewczyny, bede zagladac czasem60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja wróciłam ze spaceru z mężem i synkiem. Tak mnie jajnik zaczął boleć że momentami ledwo szłam