Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie się na szczęście uspokoiło, ale za to kłuje i ciągnie w podbrzuszu
-
Hej dziewczyny, jak mija dzień? Mnie dziś płaczki złapały... czyli @ już tuż, tuż za rogiem.. Zgredek oby cykl był owocny Elka, a jaka praca? Trzymam kciuki, żeby jednak zadzwonili.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Jagodowa, taka biurowa, w sekretariacie. Tylko na zastępstwo ale zawsze jakiś grosz by wpadł. Może sobie o mnie zapomnieli, nie wiem. Dzięki za kciuki:)
-
Zastępstwo czy nie, tak jak mowisz kaska by wpadła poczekaj cierpliwie, a jak nie to sama zadzwoń bedziesz wiedzieć na czym stoisz.
Ellka lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Poczekam do 16, a potem maila napiszę
-
Jasne:) napiszę jak cokolwiek się ruszy;)
-
Witam. My w trasie z wczasów do domu. Akurat @ się kończy, więc zaraz następne staranka. To ostatni nasz cykl, potem tak jak Kat.. Odpoczynek. Ale na dłużej. Kat, mnie też Ciebie tu będzie brakowało. Lubię twoje teksty.. Mimo wszystko, powodzenia. Oczywiście dla wszystkich.. Też chcę tu widzieć moc zieloności.
-
Poszedł mail co jest grane. Teraz znowu czekać co odpiszą
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje
-
Do mnie i męża syn znow ma pretensje kiedy ta dzidzia bedzie.. Ze juz czeka tyle czasu a jej ciagle nie ma.. Ehhh wczoraj byla koleżanka z maluszkiem i moj ciagle przy nim tylko. Zabawial go poprawial mu rekawki heh aż jakies wyrzuty zaczelam miec,ze tak późno sie zabraliśmy za robotę rodzeństwa. Pokladam wielkie nadzieje w tych stymulacjach bo jak nie one to nie wiem co