Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele, przykro że tak długo się staracie i nic. Mam nadzieję, że uda się i synek będzie miał upragnione rodzeństwo! My też żałujemy, że wcześniej nie pomysleliśmy o kolejnym dziecku i czekaliśmy nie wiadomo na co... a córka zaraz skończy siedem lat..'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
jagodowa wasza cora tez juz duza no chyba troche samolubnie myśleliśmy na sama mysl o pieluchach,nieprzespanych nocach itp mi sie slabo robili hehe a teraz mam pretensje od syna jeszcze mam nadzieje,ze sie uda. Nie poddaje sie póki co
-
Zgadza się nie ma co się poddawać! Uda się i za jakiś czas będziemy mamami kolejnych Okruszków! cala wiara i siła jest w Nas.
Ellka lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Co tam kochane? Odpoczywacie? U nas dziś bardzo leniwy dzień
-
Hej
Malo mnie ostatnio bo brak czasu duzo pracy a reszte czasu poswiecam rodzinie
Chcialam ttylko poiedziec ze dzis temp spadla i sluz rozciagliwy bardzo plus tes ovu pozytywny najmocniejsz kreska ze wszystkich no i mega bol w dole brzucha jajniki na przemian Zaczynamy staranka
A co u Was? U mnie niestety dzis nie ma swieta wiec dzien jak co dzien... -
A u mnie dziwnie płaski wykres
Adele A na wyniki długo się czeka?
Madzia do dzieła -
Adele dzięki oby taki był do końca
Daj znać jak będzie wiadomo, trzymam kciuki żeby było ok -
Madziallena, jutro pewnie będzie skok i niech rośnie tempka
-
Ehh, mąż ogląda film wojenny, staram się nie patrzeć, bo nie mogę oglądać takich krwawych rzeczy
-
Madzia, Tobie też
madziallena lubi tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Melduję że 14.06, o 16.15 przez CC na świat przyszła Anielka. 56cm szczęścia i 3610g radości
Styczniowa serdecznie gratuluję!!! Dużo zdrówka dla Was :*
A miałaś planowaną cc czy miało być sn, a skończyło się cc?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚