Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
własnie wróciłam z wizyty u teściów. Skończył mi się @, zaczęłam mierzyc temp.- pierwszy raz w życiu. Udało mi się nawet dostać termometr mierzący 2 miejsca po przecinku. Mierzę ok 7.30-8.30 bo tak moje dziecko wstaje. Za tydzień zaczynam robić testu owu. Pije zioła ojca Sroki, smakuja mi. Jak pisałam,owulacja mi wypadnie na wyjazd na urlop. Przytuliłam się z mężem,bo dawno nic nie było. Mam pytanie odnośnie temperatury. Jak zaczyna rosnąć, to się zaznacza te 3 punkty rosnące,to rozumiem,ale na który dzień przypada owulacja? I tak zamierzam polegać na testach owu bo w moim przypadku się spawdzaja,ale ciekawi mnie ta temperatura. Uciekam spać, dobre nocy i owocnych starań -
Ja pierniczę, cztery razy edytowałam posta i mi skasowało.
Adele - kciuki za badani i owu
Majamia - może jak tak się nie chce pokazać to dziewucha?
Madziallena - u mnie spadki na owu są wieksze, ale u każdego inaczej. Jak tempka pójdzie w górę i się utrzyma, to możliwe. Pozostaje Ci czekać
U mnie 30 dc (cykle 26-28), wczoraj miałam lekko śluz podbarwiony, myślałam, że się @ rozkręci, ale cisza. Głupia ja, boję się zrobić test Ale coś czuję, że jeszcze dziś może przyjść więc poczekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 07:31
-
madziallena u mnie tez wzrost po owu jest większy. Przeważnie o 0,4-0,5 stopnia ale tak jak Wreditka napisala bywa różnie. Kiedys miałam wykres,ze temp dopiero skoczyla 2dpo
adelcia nie wiem czy dobrze zrozumiałam pytanie ale mierząc temp o owulacji dowiesz sie juz po fakcie program Ci ja wyznaczy jak będą tak jak napisalas 3 wyższe temp od poprzednich wiec trzeba działać bo po wykresie nie za bardzo poznasz,ze np.dzis jumest owulka. Chybaaaa,ze mierząc kilka cykli zauważysz pewna zasada swojego organizmu i wtedy bedziesz mogla byc czegos pewna ja juz przewaznie potrafię stwierdzić kiedy moge sie jej spodziewać po wykresie porównując 12 pozostałych hehe mam nadzieje,ze Ci odp bo nie wiem czy o to Ci chodziło
Wredotka !! Jak chcesz dzis poczekać to czekaj ale jutro sikaj !! trzymam kciuki!!! A który dpo masz ?
Trzymajcie dziewczyny dzis za mnie i moje pęcherzyki kciuki!! Hehe o 11.00 mam lekarzamadziallena lubi tę wiadomość
-
Adele czekam na wieści
-
Madzia mógł to być spadek na.owu, ale faktycznie trzeba czekać co będzie na dniach
-
Dziewczyny tak jak myślałam wszystko tam mam piękne. Endometrium ladne, pecherzyk duzy na prawym jajniku wiec dzis gin kazał jeszcze ❤ no i podal pregnyl. Wrogosci śluzu nie mam. Po 13h od ❤ plemniki sie ruszają i jest ich bardzo dużo. Ogólnie powiedzial,ze wszystko jest tak jak byc powinno. Wiec jeszcze 2 miechy na Aromku i później jak sie zdecyduje to drożność jajników. I tyle.. Przy tak dobrych parametrach ciaza powinna juz byc takie jego słowa. No zobaczymy. Dzis w takim razie z mężem dzialamy oby moim problemem nie byla moja glowa...
Wredotka lubi tę wiadomość
-
Adele - super, że wyniki ok. Moi znajomi tak mieli - wszystko pięknie, a ciąży brak. W końcu jak faktycznie odpuścili i nastawili się, że będzie jedno - udało się po 2,5 roku starań. Mam nadzieję, że u Was pójdzie szybciej :*
Jestem 14 lub 15 dpo, wg ovu 14. Ale ja nie mierzyłam tempki w tym cyklu, tylko testy i obserwacja śluzu. Czuję się generalnie miesiączkowo. Jak do jutra nie przyjdzie to robię test
-
Hej dziewczyny można dołączyć?
madziallena lubi tę wiadomość
W oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
08.02.2017 Ciąża pozamaciczna
http://ovufriend.pl/graph/b4c8b9a06a292567105baebc85e50c29
-
Hej Pola
Adele super wieści
Ja dostałam maila że rekrutacja nie jest zakończona i poinformuja mnie o wynikach. Ale nie wiem kiedy. -
Dzięki Wredotko
Pola, dlugo się staracie? -
Hej dziekuje za przyjęcie.
My staramy sie od stycznia pod koniec stycznia dwie kreski na teście a 8 lutego okazalo się ze ciąż pozamaciczna . Ale na szczęście obeszło sie bez usuniecia jajowodów i wszystko dobrze sie skończyło. W kwietniu wrocilismy do starań jestem po badaniach hormonalnych aktualnie biorę ovarin no i czekamy na upragniona fasolke . Jak w tym cyklu sie nie uda to w przyszlym ide na monitoring. Mierze tez temperaturę codzuennie i jest mega zwariowana .W oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
08.02.2017 Ciąża pozamaciczna
http://ovufriend.pl/graph/b4c8b9a06a292567105baebc85e50c29
-
Wredotka, ja trzymam kciuki, ze przyjechaliscie w wiekszdj ilosci z wakacji
A czy dziewczynka - myślę, ze dosc malusie bylo jeszcze ostatnio i mogloby byc gdybanie. Chlopaki na tym etapie rowniez nozki trzymali razem niemniej, licze, ze dziewuszkasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.