Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj wyjezdzilismy się za fotelikiem dla synka ale był problem z.dopasowaniem do samochodu i nie kupiliśmy żadnego :-[
-
Adele przed ovu jestem.
A sa tu juz jakies zafosolkowane?W oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
08.02.2017 Ciąża pozamaciczna
http://ovufriend.pl/graph/b4c8b9a06a292567105baebc85e50c29
-
majamia tak zrobil mi odrazu na wizycie. Pobral próbkę śluzu i obserwował pod mikroskopem jak sie plemniki zachowuja
Pola od początku wątku sporo zaciazylo ale w sumie majamia najczęściej do nas zagląda
-
Hej Pola Trzymam kciuki za twoj cykl
Moj test ovu dzis przeszedk siebie taka mocna krecha az razi w oczy wiec dzialamy dzis
Ellka a jakie foteli ogladalicie my Mmy jeszcze ten 9-18 Romera bardzo jestem zadowolona za rok mysle bedziemy szukac nowego wiekszego -
Madzia, kciuki żeby było owocnie
Mnie podbrzusze zaczęło boleć, bledziutki cień na owuteście więc może na dniach będzie, chociaż dopiero 10 dc dzisiaj.
Chcemy kupić fotelik z bazą isofix obracany, żeby się nie gimnastykować przy wsadzaniu i wysadzaniu Tomasza Z tym że mamy dziwne siedzenia w samochodzie i ciężko dopasować fotelik niestety -
Jutro mamy powtórkę, bo mąż znalazł jakiś sklep w naszym mieście, gdzie mają taki, że będzie pasował Oby udało się kupić to będzie z głowy:)
-
Dam znać też chyba mojego pomęczę ;p
dobrej nocki:* -
Wredotka powodzenia!
Ja dzis odebralam wyniki badania histopat i wszystko w porzadku, zadnych zmian zapalnych czy innych jeszcze gorszych rzeczy. Teraz pozostaje czekac do pierwszej @, ale moge jeszcze na nia poczekac, bo jedziemy nad morze i tam mi niepotrzebna.
Adele cieszę się, ze wyniki ok
Pola witaj. Ja jestem po poronieniu i z następnymi staraniami musimy jeszcze poczekac.chabasse lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Adele, to super przynajmniej cos kolejne zbadane i przynajmniej wiadomo, ze nie w tym problem.
Ja prawie po miesiącu od zaprzestania karmienia, dostalam ciazowych piersi! Czuje je, jakby byly przepełnione mlekiem. Moze Mlodszy sie nawroci na taki widok hahahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dzien Dobry Piekny spadek dzis temp
Majamia moja cora tez sama odstawila cyca a tak to lubialam ciekawe jak z 2 bedzie ogolnie nie lubie moich cyckow w ciazy....bez ma 75E a w ciazy mialam 80G
Powiedzcie mi jak to u Was z ovulka macie ja w dniu spadku temp czy po? -
Dzień dobry
Madzia mi of bodajże w dniu wzrostu, dzień następny po spadku wyznaczalo, o ile dobrze pamiętam -
Hejo
agulinaczka wypocznij kochana :* super,ze wyniki nic złego nie wykazaly
madziallena ost 3 cykle miałam owu w dzień takiego wlasnie dużego spadku a na nast dzien byl duzy skok
A w tym cyklu nie mam takiego dużego spadku ale podejrzewam,ze dzis owu będzie bo cycki bola juz śluzu tyle,ze nie ogarniam,temp troszkę jeszcze w dol poszla no i jestem po Pregnylu wiec dzis powinna owu byc rano jeszcze z mężem ❤ bo gin mi w ogóle powiedzial,ze w dni plodne najlepiej codziennie ❤ ale zeby caly cykl w miare regularnie -
Wredotka super widok gratulacje :-*
Wredotka lubi tę wiadomość