Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele, termin jutro jest? A jakieś objawy wskazujące na @ dalej masz?
-
Powodzenia w nowym cyklu:)
-
Właśnie, Gabriele jak tam?
Ja mam chwilkę dla siebie. Ale zaczęło mnie w brzuchu kluc i ciągnąć. Chyba zaczyna się u mnie wyszukiwanie objawów chociaż to zdecydowanie za wcześnie -
Zgredek, super, że wszystko wygląda ok:) Kiedy dostaniecie zielone światło? Jakieś kolejne badania będziecie robić?
-
Hej Kochane U mnie dzis swieto wiec rodzinnie spedzalismy @ sie konczy wiec od jutra bede wykorzystywac meza Wiecie co ja to nie mam zielonego pojecia o badaniach przy staraniu sie o dziecko.... mam nadzieje ze nie bede musiala Trzymam kciuki za wasz kolejny cykl!!! Ja w tym wyprobuje po raz pierwszy testy ovu Od kiedy najlepiej je zaczac robic? zaraz jak skonczy sie @?
-
MAdziallena, a jak długi masz cykl? Mam ściągawkę to podpowiem:)
-
Madziallena, 12 dnia od rozpoczęcia @
madziallena lubi tę wiadomość
-
jestem po lekarzu, zlecił mi mnóstwo badań, mam przepisany Euthyrox 50 i za 6 tygodni do kontroli.
Póki co nic konkretnego nie wiem, co mi jest, muszę zrobić badania i wszysko będzie wiadomo dziękuję, że u mnie pamiętacie.
Tak, widzę, że to synchronizacja małp3cs, @06.06
-
Gabriele, a badania tylko tarczycy czy jeszcze jakieś?
-
Madzialenna ja bym sikala na ovu juz od 10 dc, tez mam cykle okolo 28 dni i raz mialam pozytyw w 9 dc A tak normalnie to okolo 12-14 dc. Jak zaczniesz ze dwa dni wczesniej, to bedzie lepiej widac roznice.
Adele powodzenia Ja juz molestuje. A raczej maz molestuje o rany!!
Zgredek czekacie grzecznie czy idziecie na zywiol?
Gabriela kurde a trzymalam kciuki tak mocno. Reguluj co trzeba i dzialamymadziallena, GabrieleSz lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning