Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele Jangwa ! Ten cykl bedzie wasz! Uda sie
Gabrielesz bedzie dobrze :* lekarz wie co robi :*
Elka a na kiedy wypada Ci @? Mnie na 12.06 i wydaje mi sie ze mamy podobnie.
Zgredek tak czekalam na pozytywne wiesci! To tez bedzie Twoj cykl! Atakuj swojego gdzie popadnie uda sie zobaczysz!
A ja mialam intensywny weekend, wczoraj w wesolym miasteczku bylismy duuuza ekipa rodzinna i z glupoty kupilam test... No i oczywiscie negatyw. Ale nie spodziewalam sie niczego innego w tym dniu. Ludzka ciekawosc mnie zezarla.
Ale co wam powiem od dwoch dni bola mnie sutki a dzis zauwazylam ze mam bardziej spulchniona pochwe od srodka. I juz sama nie wiem co myslec....GabrieleSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogole to moj maz jak nigdy wczesniej w nocy sam sie odwraca i sie przytula buziaki daje, dwa dni temu obudzilam sie a on trzymal glowe na brzuchu i spal. Przyjaciolka dzis przyszla na kawe i przyniosla mi kolderke (jako jedyna ze znajomych tu gdzie mieszka wie ze planujemy, poza nia wie moja mama i przyjaciolka z lat szkolnych) i sprawila mi mila niepodzoanke chociaz wie ze na razie sie staramy. Przezywa ze mna i cieszy sie bo wie ze czekalam 4lata az maz sie zdecyduje.
GabrieleSz lubi tę wiadomość
-
Madzia fl zwykle miałam koło 2 tygodni więc może koło 13. Temp trochę w górę. Brzuch boli. Nie mogę się przeciągnąć bo kłucie i ciagniecie na wysokości pępka. Dziwne to wszystko. Też mam wrażenie jakbym była spuchnieta od środka. I znowu spać nie mogę eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 02:56
madziallena lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:) odespałam przerwę nocną, pokusiłam się na testa ale oczywiście negatyw. Za to biust mnie zaczął boleć
-
Hej
Zgredek jezeli wszystko tam ok i taka ładna owu to tez byś probowala
Gabriele kciuki zeby wszystko szybko się wyregulowalo
Kat dzisiaj dzisiaj hehe musi w końcu zaskoczyć
Dziewczyny test najwcześniej z tego co widziałam wyjdzie 9dpo wiec spokojnie jeszcze troche i będziecie wiedziały
Ja czekam aż @ sie skończy. Jutro ide z rana na hormonyGabrieleSz lubi tę wiadomość
-
Witam. Gabriel przykro, ale dobrze być musi! Zgredek, miło słyszeć dobre info i takie podejście do sytuacji! trzymam kciuki, bardziej niż za siebie Adele oby ten wspomagany cykl był mega zielony!!! Elka jeszcze tydzień do @?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Jagodowa, pewnie coś koło tygodnia, jeśli owu była faktycznie 7 dni temu;)
-
Kat83 Ty brałaś kiedyś CLO prawda? miałaś jakieś skutki uboczne? bo u mnie nic, cisza totalna! ile dni po ostatniej tabletce teoretycznie powinna być owu, bo na ulotce jest tylko wpisane 11dc-15dc, ale to chyba zależy od tego jak się bierze? ja biorę 2-6dc i kiedy owu? gin nic nie powiedział
-
Moj tez na urlopie i dzieki temu,ze wczoraj dostałam @ to akurat w moim 12dc wraca z urlopu... Ale tez mi nic nie wspomniał,ze go tydzień nie bedzie.. Kurde.. faktycznie pozostaje Ci inny...to Twój 1cykl z clo wiec lepiej zrobic monitoring mysle ale bedziesz czekala na efekty po prostu bez monitoringu. Bo zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka i tak nie bedziesz miała robionego
-
Tak, lekarza zapewniał, że gdyby nie znał historii to by nie powiedział, że po zabiegu jestem-tak ładnie tak wygląda
Mąż zachęcał do starań, żeby nie zmarnowac jajeczek a ja nawet chętnie przygarne bliźniaki
Troche sie podniesliśmy po tym wszystkim. Znów zaczynam się uśmiechać i cieszyć małymi rzeczami. W sobote obroniłam się na 5 z magisterki Po mału a do celu
Za was kochane oczywiście też trzymam kciuki!!!! Nie nastawiam się na ten cykl ale na następny juz tak. Obysmy do wakacji wszystkie były w dwupaku!!!!!!Ellka, agulineczka, jagodowa91, madziallena lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Zgredek fajnie sie czyta takie nastawienie. Gratuluję obrony.
Trzymam kciuki, zebys doczekala sie swojej kruszynki.
Ja wciaz mam krwawienie po zabiegu, czekam na wyniki hist pat, pozniej urlop i wizyta u ginekol. Zobaczymy co powie, ale mi kazala odczekac 3 cykle, takze starania wakacyjne odpadaja.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny