Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję wszystkim za gratulację i zarażam najmocniej jak tylko mogę!!!!!! jutro wyjazd na urlop, 2 tygodnie laby!!!!! hurra!!!! przyda mi się po ostatnich przejściach w pracy ale chyba dzięki tym "przejściom" się udało bo głowa cały czas zajęta pracą była więc do gina dopiero po urlopie się wybiorę
Trzymam kciuki za Was wszystkie Kochane!!!!!!!Ellka, dysiak, optymistkaaa, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:Ja mam za to spadek jak na owu, a ta raczej będzie późno o ile w ogóle... Jeszcze miesiąc i idę do mojej gin, zacznie się porządne działanie
Tak przypuszczalam,ze owu jeszcze przed Toba
Zgredek a to po urlopie gina nie dasz rady isc ? Ja bylam ma 1 wizycie w 6tyg i byl pęcherzyk -
Adele, może będzie, a może to cykl bez owu. Tak czy siak bez rewelacji;p
-
Dziewczynki oby Wasze prognozy się sprawdziły
dysiak Ja po córce też mam ubrań tyle że nie musiałabym kupować ale mąż bardzo chce synka
Ellka Zobaczymy
Optymistka Chyba z radości bym skakała do górydysiak lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka, a Ty byś wolała córeczkę jeszcze jedną?
Mi się marzy córeczka, bo synka mam, ale wezmę co Bóg daTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a możliwe są dni płodne po okresie? Normalnie mam cykle 31dniowe ale w tym cyklu 2 dni po okresie czyli 7-8 dnia przez 2 dni bolalo mnie podbrzusze.
Niby owulacje i dni płodne przypadają mi teraz, i wczoraj podbrzusze troche bolało.
Wiec już sama nie wiem. Wtedy po okresie czułam jakbym miała owu ale przecież to nie możliwe.. chyba :o chociaż sa przy padki, że i po okresie w ciążę zajść można -
dysiak wrote:Dziewczyny a możliwe są dni płodne po okresie? Normalnie mam cykle 31dniowe ale w tym cyklu 2 dni po okresie czyli 7-8 dnia przez 2 dni bolalo mnie podbrzusze.
Niby owulacje i dni płodne przypadają mi teraz, i wczoraj podbrzusze troche bolało.
Wiec już sama nie wiem. Wtedy po okresie czułam jakbym miała owu ale przecież to nie możliwe.. chyba :o chociaż sa przy padki, że i po okresie w ciążę zajść można
-
Kasia no właśnie nie robiłam bo nawet ich nie mam zresztą kiedyś zrobiłam i wyszły 2 kreski a następnego dnia dostałam okres także nie wiem jak to jest z ich wiarygodnością.
To nie wiem od czego to podbrzusze 2 dni mnie bolało.
U mnie jest najgorzej, że nie widuje u siebie tego śluzu plodnego boli brzuch,ciągną jajniki a śluzu nie ma. -
dysiak wrote:Kasia no właśnie nie robiłam bo nawet ich nie mam zresztą kiedyś zrobiłam i wyszły 2 kreski a następnego dnia dostałam okres także nie wiem jak to jest z ich wiarygodnością.
To nie wiem od czego to podbrzusze 2 dni mnie bolało.
U mnie jest najgorzej, że nie widuje u siebie tego śluzu plodnego boli brzuch,ciągną jajniki a śluzu nie ma.
Zacznij moze brać cos na poprawę śluzu ? Wiesiolek,opearol,siemie lniane itp -
Właśnie chyba kupię ten wiesiołek, przed pierwszą ciążą miałam to samo, kupiłam wiesiołek i za drugim cyklem się udało.
Siemie lniane też jest na poprawę? Nawet nie wiedziałam a mam w postaci zmielonej
Jangwa mi też by sie przydały bo wtedy akurat było najwiecej -
jangwa_maua wrote:Wydaje mi sie,że jest to możliwe...chociaż nie wiem jak.w przypadku dłuższych cykli. Mi by się przydała taka wczesna owu to może jakieś szanse na ciążę w tym cyklu by były