Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie strzeliłam owutesta, tak mnie podkusiło:) Co prawda negatyw, ale krecha jest wyraźna:) Jeszcze wieczorem sprawdzę i jutro rano A potem czekać do 10 sierpnia...
-
nick nieaktualny
-
Jangwa, niestety nie znam.. Ale żołnierzyki chyba żyją trochę krócej:|
-
A ja dalej jestem obolała, cały brzuch czuję, jakbym miała wzdęcia, zakwasy, opuchnięcie i inne cuda na raz
-
jangwa_maua wrote:No jak moj wróci tak jak ma wrócić i pojeździe tak jak ma to zdecydowanie będzie bliżej owulki
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Adele, mam nadzieję, że faktycznie owu będzie:)
A co do cyklu, to widocznie teraz mi się wydłużyły, ale nie narzekam;) Ten cykl jest na luzie -
Kasia 1805 wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam - zrobiłam test ciążowy. DWIE KRESKI!!!! Boże to cud!!! Druga co prawda dosyć jasna, ale nawet nie muszę wybaluszac oczu bo widać ją wyraźnie.
Adele biegnij po test bo czuję w piętach, że Tobie też się udało -
Hej. Jeszcze raz dziękuję wszystkim kobietkom za gratulacje. Już nie mogę się doczekać kiedy ja też będę mogła pogratulować każdej z Was. Dzisiaj rano powtórzyłam test, przyznam że trochę się obawiałam że jednak zobaczę 1 kreskę, ale na szczęście wszystko w porządku i nadal są 2 oczywiście nadal będę tu zaglądać bo przecież muszę zobaczyć , a przynajmniej przeczytać , radość każdej starajacej się wiem, że nie jestem jakąś weteranka w tej dziedzinie, chociaż też troszkę przeszłam, ale jeśli chcecie o coś popytać to śmiało do gina idę dopiero za dwa tygodnie więc z wyników badań to tylko wagę mogę narazie napisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 05:59