Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie bylo mnie troche ai tu takie wiadomości!
Kasia gratuluję i trzymam kciuki za dalszy ciąg
Co do bólów brzucha mnie w piereszej cciąży bolał jak na okres i tez co chwile latałam do łazienki.
Teraz powinnam mieć okres za jakis niecały tydz. Ale czuję, że przyjdzie @ bo mam objawy takie jak zawsze przed, ochota na słodkie i zaćmienie, nie pamiętam co robiłam, dużo zapominam itd.
Czy tylko ja tak mam zawsze? Np musze patrzec 3 razy czy mieszkanie zamknęłam bo nie pamiętam. To samo innych rzeczy sie tyczy. Czuje sie jak osoba z alzhaimerem wtedy. -
dysiak wrote:Nie bylo mnie troche ai tu takie wiadomości!
Kasia gratuluję i trzymam kciuki za dalszy ciąg
Co do bólów brzucha mnie w piereszej cciąży bolał jak na okres i tez co chwile latałam do łazienki.
Teraz powinnam mieć okres za jakis niecały tydz. Ale czuję, że przyjdzie @ bo mam objawy takie jak zawsze przed, ochota na słodkie i zaćmienie, nie pamiętam co robiłam, dużo zapominam itd.
Czy tylko ja tak mam zawsze? Np musze patrzec 3 razy czy mieszkanie zamknęłam bo nie pamiętam. To samo innych rzeczy sie tyczy. Czuje sie jak osoba z alzhaimerem wtedy.
Ja też byłam już praktycznie pewna, że znowu się nie udało, ale zaczęłam bawić się z testami owu. I gdyby nie to to nadal czekalabym na @ bo nie widzę i nie czuję narazie żadnej różnicy pomiędzy chwilą ciąży, a chwilą przed @
-
ja też ostatnio w poczekalni do gin słyszałam jak babka z wielkim już brzuchem marudziła że zaszła biorąc od 6 lat tabletki anty, a w poprzednią ciążę mając założoną spiralę... Moja koleżanka też zaszła nie wie jak bo ponoć nigdy nie było do końca. I jak tu się nie dołować słysząc takie historie. A my tu liczymy, staramy się, suplementujemy a skutki różne...
-
Hey dziewczyny ja dalej robię badania dzisiaj byłam robiłam ft3 i ft4 i anty tg i anty tpo. wyniki popołudniu a w pon lecę do gina trochę jestem przerażona że coś sie dzieje nigdy nie miałam żadnych problemów
-
Truskaweczka, kciuki za wyniki:* Daj znać co i jak:) Za wizytę też
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
magdis wrote:Adele, tulę :* mimo wszystko i tak wiem że w końcu się doczekasz
Obu nam sie w końcu uda :* juz poplaklam mężowi mimo,ze jeszcze nie ma ale jutro się pewnie pojawi. Powiedzial,ze jeszcze jestesmy młodzi i może lepiej jak bedzie wieksza różnica wieku miedzy dziecmi.. Ale pocieszenie... Heh.. No i im dluzej będziemy czekać na dzidziusia tym bedzie lepszy cokolwiek miał na myśli no ale się staral pocieszyć..Miła mama, magdis lubią tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Obu nam sie w końcu uda :* juz poplaklam mężowi mimo,ze jeszcze nie ma ale jutro się pewnie pojawi. Powiedzial,ze jeszcze jestesmy młodzi i może lepiej jak bedzie wieksza różnica wieku miedzy dziecmi.. Ale pocieszenie... Heh.. No i im dluzej będziemy czekać na dzidziusia tym bedzie lepszy cokolwiek miał na myśli no ale się staral pocieszyć..
Kochana mnie tez mój pociesza ale wiadomo że jeśli sie nie udaje to zaraz łapiemy doła -
No ja za moim nie nadążam. Kiedyś podczas teges spytalam co z zabezpieczeniem to usłyszałam "kocham Cię i nie muszę się o to martwić " kilka dni później mówię,że okres mi się spóźnia i zażartowałam,że wina lokatora,a on na to : "to nieodpowiedni czas..."