Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Kasia no to dlugo z nami nie posiedzialas haha GRATULACJE!!! A jak Twoje bole na @ dzis ?? u mnie kochana to juz musi byc cud zeby sie udalo
A może to właśnie dla tego że tu dalaczylam
A Twój brzuch jak?
-
Adele27 wrote:W nocy nic nie bolalo a teraz w sumie tez cisza czasem cos poczuje ale bardzo lekko. To super,ze nasz watek przyniosl Ci szczęście
Mąż stwierdził, że to chodziło termin bo jeśli wszystko pójdzie dobrze to pomiędzy maluszkami będzie 3 lata i ok. tygodnia różnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 08:15
-
Kiedyś na studiach w czasie sesji koleżanka z innej grupy strasznie przeżywała bo nic się nie uczyła na egzamin i chciała zrezygnować i przyjść na poprawę, a ja do niej że też się nie uczyłam, ale czuję że dobrze pójdzie i żeby wchodziła ze mną i oczywiście zdalysmy obie, na drugi dzień tak samo więc może i tu będzie podobnie Adele
-
Kasia 1805 wrote:Ja też czasami przynoszę komuś szczęście, może akurat Tobie
Mąż stwierdził, że to chodziło termin bo jeśli wszystko pójdzie dobrze to pomiędzy maluszkami będzie 3 lata i ok. tygodnia różnicy
Fajna różnica wieku bedziesz wybierala sie na betę ? -
Kasia 1805 wrote:do gina chcę umówić się na 01.08 bo w pierwszej ciąży pierwszą wizytę miałam właśnie 01.08
A kciuki to proszę mocno trzymać bo tyle teraz nieszczęść...
Trzeba myśleć pozytywnie a bola Cie piersi ? -
Adele27 wrote:Mnie wlasnie bola bardzo jak co miesiąc juz od owulki