Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:)
Ja od dzisiaj nie mierzę temp, nie mam po co patrzeć na wykres i jakaś taka spokojniejsza jestem -
Tanda ja właśnie z 2 cykle ost też nie czułam bólów na @ raz tam coś zabolało i tyle a @ i tak przylazła... ale ten cykl znów bóle powróciły i dziś są dość silne. Chyba nie ma co się kierować tymi bólami
Ellka wiem coś o tym hehe też mi dobrze bez mierzenia -
Adele, nie wracasz do mierzenia już?
Ja muszę w końcu do ginki się zapisać, dzwonię od poniedziałku i zapominam ciągle;p -
Adele27 wrote:agulineczka od sierpnia czy września zaczynacie starania?
Kasia mnie też znów boli hehe tak ćmi co jakiś czas
Od września, teraz jestem w połowie drugiego cyklu po poronieniu, jeszcze trzeci pełny cykl i ruszamy. No chyba, że usłyszę coś innego od ginekologa, bo w przyszły poniedziałek idę na kontrolne badanie, żeby sprawdzić czy wszystko już wróciło do normy po zabiegu.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Adele27 wrote:Tanda ja właśnie z 2 cykle ost też nie czułam bólów na @ raz tam coś zabolało i tyle a @ i tak przylazła... ale ten cykl znów bóle powróciły i dziś są dość silne. Chyba nie ma co się kierować tymi bólami
Niby nie, ale u mnie to był taki stały objaw, po którym mogłam oszacować kiedy szanowna @ przylezie (te 2-3 dni). A teraz tak zaskoczenia.
I nic a nic jeszcze nie czuję, a zawsze w pierwszy dzień podbrzusze pobolewało trochę.
Myślę, że to może po trochu być też zasługa ziół na II fazę, że objaw piersi się pojawił a brzuch przed okresem nie bolał. A może zbieg okoliczności.
Matylda
-
Ponieważ mam w domu jeszcze trochę testów owulacyjnych to zrobiłam dzisiaj małe doświadczenie- bo skoro niektóre kobiety pisały że jak zaszły to właśnie najpierw robiły testy owu i wychodziły im pozytywne- tak więc i ja przed chwilą zrobiłam i wyszedł POZYTYWNY
ale ciekawe co pokaże ciążowy za kilka dni jak @ nie przyjdzie.
-
Cały czas Was podczytuję dziewczyny i mocno trzymam kciuki!
Ja czekając na okres miałam silne bóle, ale @ nie przyszła także o niczym to nie świadczy. Objawy na @ i ciążę są w pierwszych dniach podobne (niestety) także nie ma się co sugerować...
Ja mam tyłozgięcie i w obie ciążę w miarę szybko zaszłam.
Kat - jak tam???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 14:37
-
Kasia 1805 wrote:Ponieważ mam w domu jeszcze trochę testów owulacyjnych to zrobiłam dzisiaj małe doświadczenie- bo skoro niektóre kobiety pisały że jak zaszły to właśnie najpierw robiły testy owu i wychodziły im pozytywne- tak więc i ja przed chwilą zrobiłam i wyszedł POZYTYWNY
ale ciekawe co pokaże ciążowy za kilka dni jak @ nie przyjdzie.
No to ciekawe czy sie sprawdzi tez ciążowya jak bol brzucha ?
-
Truskaweczka250 wrote:Byłam dzisiaj na badaniach i wyszło średnio z tego co się dowiedziałam do tego wysoka mam tarczycę więc jestem trochę podłamana
Zapisałam się do gina za tydzień
A co jeszcze wyszlo zle ?
Kasia teraz nie boli ale ciagle cos czułam -
Adele27 wrote:A co jeszcze wyszlo zle ?
Tu są wyniki hormonów które robiłam https://zapodaj.net/690b446a3fa72.jpg.html i prawdopodobnie stosunek LH do FSH wynosi 0.53 cyli słaba luteina z czym wiąże sie tez pewnie Progesteron ale to będę robic po owu.
A tsh wyszło wysokie bo 2.860 a norma do zajścia jest do max 2 czyli nie wiedziałam że jest tak kiepskoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 18:10
-
nick nieaktualny
-
Emi, ja od ginki usłyszałam, że tsh powinno być 1-1,5 2 to górna granica. Ja zaszłam z 2,5.
Emi12 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wytrzymałam - zrobiłam test ciążowy. DWIE KRESKI!!!! Boże to cud!!! Druga co prawda dosyć jasna, ale nawet nie muszę wybaluszac oczu bo widać ją wyraźnie.
Adele biegnij po test bo czuję w piętach, że Tobie też się udałoEmi12, moniśka... lubią tę wiadomość
-
Kasia super wieści z rana
gratulacje