Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa ja nawet nie wiem jak bym to.miala powiedzieć haha przez telefon czy jak, chyba przez tel lepiej, zawsze można się rozłczyc jak czytam jak sie niektórzy rodzice cieszą to aż zazdroszczę.
A tu pewnie zaraz będzie, że sie umorduje z dwójką, że ciągle bede w pieluchach zamiast oodpocząć i wyjść do ludzi do pracy, że to i tamto.
Mąż to sie ze mnie śmieje że zachowuje sie się jak 15 latka,i ze tak naprawdę nic do tego żeby decydowali kto ile ma mieć dzieci i żebym mu nawet nie mówiła o tym, co oni mogą powiedzieć bo aż mu żal słuchać. -
dysiak wrote:Kasia ale mi nie cmil, przeczytałam to co Ty piszesz i nagle zaczął haha może sobie wmawiam i to już zestresu że a nuż sie udało i co teraz :p
-
Bez zmian wychodziłoby,ze owulke miałam 15dc w Nd. Wtedy termin @ jutro
Mnie brzuch tak cmil 3 dni a od wczoraj nic nie boli. Ale w ost cyklu tez nic nie bolalo przed @. Ja zaczynam powoli układać plan na kolejny miesiąc. Czytałam o przyczynach immunologicznych i chyba niepotrzebnie bo teraz mysle czy w ogóle jeszcze bede mogla miec dzieci.. Mam nadzieje,ze jednak one nie będą mnie dotyczyć.
Trzymam kciuki za testujące! -
Adele27 wrote:Bez zmian wychodziłoby,ze owulke miałam 15dc w Nd. Wtedy termin @ jutro
Mnie brzuch tak cmil 3 dni a od wczoraj nic nie boli. Ale w ost cyklu tez nic nie bolalo przed @. Ja zaczynam powoli układać plan na kolejny miesiąc. Czytałam o przyczynach immunologicznych i chyba niepotrzebnie bo teraz mysle czy w ogóle jeszcze bede mogla miec dzieci.. Mam nadzieje,ze jednak one nie będą mnie dotyczyć.
Trzymam kciuki za testujące!
-
A ja spać nie mogę, taki mnie złapał ból podbrzusza, że masakra już nie wiem czy z nerwów czy z czego ale normalnie cały promieniuje aż na krzyż.
No i uczucie mdłości ale to akurat mam od zawsze przed okresem jeżeli o nie chodzi.
W każdym razie spać nie moge i zła jestem. -
dysiak wrote:A ja spać nie mogę, taki mnie złapał ból podbrzusza, że masakra już nie wiem czy z nerwów czy z czego ale normalnie cały promieniuje aż na krzyż.
No i uczucie mdłości ale to akurat mam od zawsze przed okresem jeżeli o nie chodzi.
W każdym razie spać nie moge i zła jestem.
-
Hej u mnie dzis dalej plemienia. Czekam aż @ sie rozkręci. Zawsze plamie 2-3 dni przed @ wiec gdyby dzis byla @ to i tak byłby jakis postęp bo tylko 1 dzien plamien przed @. A Ty jak się czujesz ?
-
Adele27 wrote:Hej u mnie dzis dalej plemienia. Czekam aż @ sie rozkręci. Zawsze plamie 2-3 dni przed @ wiec gdyby dzis byla @ to i tak byłby jakis postęp bo tylko 1 dzien plamien przed @. A Ty jak się czujesz ?
Kurczę oby ta Twoja @ nie przylazla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 08:21
-
dysiak wrote:truskaweczka Ja też przez pewien czas miałam podejrzenie hashimoto i na początku byłam załamana ale trafilam.na rozne strony, fora, poczytalam i nie taka straszna jak ją malują Bardzo ważna jest dieta przy tej chorobie. Dietą można zahamować jej rozwój aby nie pogłębiać stanu zapalnego.
Możesz mi napisać coś więcej o tej diecie?