Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też mialam cc, mnie sama blizna nie boli, zeby brzuch mocniej bolal podczas @ tez nie. Jedynie takue glupie uczucue jak dotykam, taki brak 100% czucia. Istatnio zauwazykam ze dzwigac nie moge szczegolnie w drugiej polowie cyklu ale to chyba nie ma zwiazku z cc.
-
nick nieaktualnyNie, mnie nie boli blizna ani nic przy niej. Terax miałam robiona laparoskopie i mój ginekolog mówił ze miejsce cięcia macicy jest przyrośniete do powłok brzusznych, niby nie ma problemu z tym i nie szkodzi ale czy na 100%się dowiem pod koniec miesiąca na kontroli, w tedy tez zdecydujemy czy ruszac ten zrostAneta90 wrote:A czy masz czasami jakieś dolegliwości jeszcze z blizną? Bo mnie np kłuje w prawej strony pod blizną i mam taka twardą małą kuleczkę która najbardziej boli przy @.
Aneta90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mowilam o tym ginowi i nic tam nie widzial powiedzial ze jak coś to przy drugim cieciu bedzie trzeba to usunąć. Troche mnie zmartwil bo myslalam ze drugi porod bedzie naturalny ehh..chociaz nie powiem ale po cesarce dobrze sie czulam wiadomo bolalo ale z kazdym dniem mniej.Iza84 wrote:Ja też mialam cc, mnie sama blizna nie boli, zeby brzuch mocniej bolal podczas @ tez nie. Jedynie takue glupie uczucue jak dotykam, taki brak 100% czucia. Istatnio zauwazykam ze dzwigac nie moge szczegolnie w drugiej polowie cyklu ale to chyba nie ma zwiazku z cc.
-
Hej hej
Witam Was w ten zimny deszczowy dzień...(przynajmniej taki u mnie
)
Powiedzcie mi ile dni po ovu robicie test ciążowy?? Wiem wiem...najlepiej w dniu spodziewanej @, ale jak się już nie możecie doczekać testowania to kiedy?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodobno mozna juz 2 tyg po zaplodnieniu tylko trzeba wiedziec kiedy do tego zaplodnienia moglo dojsc.Lotopałanka wrote:Hej hej
)
Powiedzcie mi ile dni po ovu robicie test ciążowy?? Wiem wiem...najlepiej w dniu spodziewanej @, ale jak się już nie możecie doczekać testowania to kiedy??
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny2 tyg. po zaplodnieniu to albo test albo @ i test juz nie potrzebny. W rossmanie mozna kupic bardzo czuly test, normalny ma czulosc 20-25 tylko nie oamie5tam jednostek a tamten 10 i pisza ze juz po 6 dniach od zaplodnienia.
-
Lotopałanka wrote:Hej hej
)
Powiedzcie mi ile dni po ovu robicie test ciążowy?? Wiem wiem...najlepiej w dniu spodziewanej @, ale jak się już nie możecie doczekać testowania to kiedy??
Najwcześniej widziałam,że wychodziły niektórym 10dpo
-
nick nieaktualnyRowniez słyszałam że min 10dpo i najlepiej z krwi wiadomo. Mam koleżankę która betę robiła 12dpo i miała na poziomie 9 wiec zagnieżdżenie było później nawet. Najlepiej w dniu @
żeby się nie łudzić ze może za szybko jednak się zrobiło ten test. Ja to nawet nie testuje. Chciałabym się w końcu miło zaskoczyć
-
Ja miałam pierwszą cc i jestem w drugiej ciąży, blizny nie czuję w ogóle już od bardzo dawna, zresztą prawie wcale mi nie przeszkadzała.Aneta90 wrote:Czy jest tu jakaś dziewczyna ktora miala pierwsza cc i jest teraz w drugiej ciazy?
Ta kuleczka to prawdopodobnie blizna, moja siostra też ma coś podobnego tylko że po laparo i lekarz powiedział że to właśnie taka blizna-zrost.

-
Ja robiłam 7dp i nic, poczekalam jeszcze 4dni czyli 11dp i już były 2 kreskiLotopałanka wrote:Hej hej
)
Hugolina87, Aneta90, Lotopałanka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDzieki za infoKasia 1805 wrote:Ja miałam pierwszą cc i jestem w drugiej ciąży, blizny nie czuję w ogóle już od bardzo dawna, zresztą prawie wcale mi nie przeszkadzała.
Ta kuleczka to prawdopodobnie blizna, moja siostra też ma coś podobnego tylko że po laparo i lekarz powiedział że to właśnie taka blizna-zrost.
-
Hej dziewczyny co taka cisza ???

Ja jeste w szoku dzis 14dc i cycki narazie nie bola!!!! Cud ! Niepokalanek chyba działa
ost cykle bolaly mnie juz od 10dc a teraz cisza
ale fajnie hehe wczoraj chyba miałam owu lub dzis mam nie wiem ale
byly wiec teraz czekać na efekty
-
Adele27 wrote:Hej dziewczyny co taka cisza ???

Ja jeste w szoku dzis 14dc i cycki narazie nie bola!!!! Cud ! Niepokalanek chyba działa
ost cykle bolaly mnie juz od 10dc a teraz cisza
ale fajnie hehe wczoraj chyba miałam owu lub dzis mam nie wiem ale
byly wiec teraz czekać na efekty

-
nick nieaktualny