Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też mialam cc, mnie sama blizna nie boli, zeby brzuch mocniej bolal podczas @ tez nie. Jedynie takue glupie uczucue jak dotykam, taki brak 100% czucia. Istatnio zauwazykam ze dzwigac nie moge szczegolnie w drugiej polowie cyklu ale to chyba nie ma zwiazku z cc.
-
nick nieaktualnyAneta90 wrote:A czy masz czasami jakieś dolegliwości jeszcze z blizną? Bo mnie np kłuje w prawej strony pod blizną i mam taka twardą małą kuleczkę która najbardziej boli przy @.
Aneta90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza84 wrote:Ja też mialam cc, mnie sama blizna nie boli, zeby brzuch mocniej bolal podczas @ tez nie. Jedynie takue glupie uczucue jak dotykam, taki brak 100% czucia. Istatnio zauwazykam ze dzwigac nie moge szczegolnie w drugiej polowie cyklu ale to chyba nie ma zwiazku z cc.
-
Hej hej
Witam Was w ten zimny deszczowy dzień...(przynajmniej taki u mnie)
Powiedzcie mi ile dni po ovu robicie test ciążowy?? Wiem wiem...najlepiej w dniu spodziewanej @, ale jak się już nie możecie doczekać testowania to kiedy?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Hej hej
Powiedzcie mi ile dni po ovu robicie test ciążowy?? Wiem wiem...najlepiej w dniu spodziewanej @, ale jak się już nie możecie doczekać testowania to kiedy??
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny2 tyg. po zaplodnieniu to albo test albo @ i test juz nie potrzebny. W rossmanie mozna kupic bardzo czuly test, normalny ma czulosc 20-25 tylko nie oamie5tam jednostek a tamten 10 i pisza ze juz po 6 dniach od zaplodnienia.
Aneta90 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Hej hej
Powiedzcie mi ile dni po ovu robicie test ciążowy?? Wiem wiem...najlepiej w dniu spodziewanej @, ale jak się już nie możecie doczekać testowania to kiedy??
Najwcześniej widziałam,że wychodziły niektórym 10dpoLotopałanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRowniez słyszałam że min 10dpo i najlepiej z krwi wiadomo. Mam koleżankę która betę robiła 12dpo i miała na poziomie 9 wiec zagnieżdżenie było później nawet. Najlepiej w dniu @
żeby się nie łudzić ze może za szybko jednak się zrobiło ten test. Ja to nawet nie testuje. Chciałabym się w końcu miło zaskoczyć
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Aneta90 wrote:Czy jest tu jakaś dziewczyna ktora miala pierwsza cc i jest teraz w drugiej ciazy?
Ta kuleczka to prawdopodobnie blizna, moja siostra też ma coś podobnego tylko że po laparo i lekarz powiedział że to właśnie taka blizna-zrost.Aneta90 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Hej hej
Powiedzcie mi ile dni po ovu robicie test ciążowy?? Wiem wiem...najlepiej w dniu spodziewanej @, ale jak się już nie możecie doczekać testowania to kiedy??Hugolina87, Aneta90, Lotopałanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ja miałam pierwszą cc i jestem w drugiej ciąży, blizny nie czuję w ogóle już od bardzo dawna, zresztą prawie wcale mi nie przeszkadzała.
Ta kuleczka to prawdopodobnie blizna, moja siostra też ma coś podobnego tylko że po laparo i lekarz powiedział że to właśnie taka blizna-zrost. -
Hej dziewczyny co taka cisza ???
Ja jeste w szoku dzis 14dc i cycki narazie nie bola!!!! Cud ! Niepokalanek chyba działaost cykle bolaly mnie juz od 10dc a teraz cisza
ale fajnie hehe wczoraj chyba miałam owu lub dzis mam nie wiem ale
byly wiec teraz czekać na efekty
-
Adele27 wrote:Hej dziewczyny co taka cisza ???
Ja jeste w szoku dzis 14dc i cycki narazie nie bola!!!! Cud ! Niepokalanek chyba działaost cykle bolaly mnie juz od 10dc a teraz cisza
ale fajnie hehe wczoraj chyba miałam owu lub dzis mam nie wiem ale
byly wiec teraz czekać na efekty
-
nick nieaktualny