Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:hej laseczki
powiedzcie czy jest sens robić hsg skoro ma się już jedno dziecko? któraś robiła? coś tam mogło się przytkać po czasie?
Tez sie ciagle nad tym zastanawiam... Lekarz mi zalecil mimo,ze mam dziecko... Czytałam,ze po porodzie mogli sie tam pozytykac albo np.przez jakies infekcje itp.... -
Adele27 wrote:Urszulka to czekamy na super betę
Nie wiem czy taka super będzie bo termin @ mam na niedzielę. Także i tak wczas chyba zrobiłam?
Wogóle to czasami mnie coś zakłuje w boku. Nie pamiętam czy w pierwszej ciąży tak miałam, chwile to już temu było.
-
Ja mialam hsg i trzeba bylo dobrze popchac, zeby plyn przeszedl
Ale moj syn ma prawie 15 lat a po drodze mialam implant antykoncepcyjny przez 3 lata, wiec tam sie ab-so-lut-nie nic nie dzialo. I sie rura przytkala
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi gin powiedział ze niby po cc mogłoby się coś zapchac. I mial mnie na hsg kierować po roku prób. Inny go wyprzedził i zlecił odrazu laparoskopie. Ponoc są etapy leczenia przyczyn niepowodzeń i sprawdza się po kolei. Tak przynajmniej mi powiedziano.
Ewi28 ja też czekam na wizytę w klinice. Mam 21 gotez jestem ciekawa ci powie
szkoda tylko że będę już po owulacji. Jajnik mnie pobolewa od wczoraj ale nie jakoś tak jak zazwyczaj. Może się rozkręci na dniach. Dziś dopiero 10dc mam. W sumei to nir wiem kiedy mam owu czy w 12 czy 13 dc. Albo i później. Nie mam pojęcia. Po tych bólach zawsze obczajam kiedy mogła być. Zobaczymy jak z ta temp będzie czy coś w ogOle pokaże.
-
nick nieaktualny