Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYellowAnn czyli cos tam w glowie switalo po monitoringu kiedy dzialac:) ale z tego co pamietam chyba sie owu u Ciebie przesunela czy jakos tak ? najwazniejsze ze sa dwie kreski
:)dziewczyny objawem u Was byly piekace sutki? u obu ?
u mnie jakas susza..zawsze ten sluz plodny bylo widac. teraz jakos innaczej, moze to przez alko wczoraj taka suszaw tym cyklu zel poszedl w ruch. i w sumie dobrze bo jak dalej bedzie tak malo tego sluzu to sie jednak przyda.
ciekawe ktora nastepna -
Hugolina87 wrote:YellowAnn czyli cos tam w glowie switalo po monitoringu kiedy dzialac:) ale z tego co pamietam chyba sie owu u Ciebie przesunela czy jakos tak ? najwazniejsze ze sa dwie kreski
u mnie jakas susza..zawsze ten sluz plodny bylo widac. teraz jakos innaczej, moze to przez alko wczoraj taka suszaw tym cyklu zel poszedl w ruch. i w sumie dobrze bo jak dalej bedzie tak malo tego sluzu to sie jednak przyda.
ciekawe ktora nastepna
-
Hugolina87 wrote:YellowAnn czyli cos tam w glowie switalo po monitoringu kiedy dzialac:) ale z tego co pamietam chyba sie owu u Ciebie przesunela czy jakos tak ? najwazniejsze ze sa dwie kreski
ciekawe ktora nastepna
Tak przesunęła mi się ovu. I powiem Ci ze piekly mnie..nawet myślałam że stanik mnie podrażnil bo biegalam. I tak jak Jangwa mówiła.. mega suchosc po owu aż do teraz! Nigdy tak sucho nie było!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 15:02
YellowAnn
-
YellowAnn wrote:Tak przesunęła mi się ovu. I powiem Ci ze piekly mnie..nawet myślałam że stanik mnie podrażnil bo biegalam. I tak jak Jangwa mówiła.. mega suchosc po owu aż do teraz! Nigdy tak sucho nie było!
-
nick nieaktualny
-
Lotopałanka jesteś
jak idą starania?
Dawno nie było Załamanej...
aLunia miesiąc przed zajściem w upragnioną ciążę, miałam taki dzień. Pamiętam jak wyrzucałam wszystkiemu i wszystkim, okrutny świat, to było takie moje drugie poważne jednodniowe podłamanie. Napisałam w dzienniku wtedy fajne słowa, lubię do nich wracać:
"Gdzie jesteś?
Kiedy się pojawiasz?
Czy już jesteś cichuteńko siedzisz?
Czy może zapukasz do nas następnym razem?
Czy dasz radę przyjść sam?
Czy może potrzebujesz pomocy?
Powiedz, czy wierzysz w nas, czy damy radę?
Czy musimy iść prosić o pomoc pana doktora?
A może uważasz że nie jestem gotowa?
To ja Ci odpowiem, że masz rację. Nigdy nie byłam, nie jestem i nie wiem czy kiedykolwiek będę przygotowana na Twoje przyjście.
Ale to nie ma znaczenia.
Wyjaśnię Ci jak przyjdziesz, że nie zawsze jest się gotowym.
To wszystko przyjdzie jak się zjawisz.
Ja w to wierzę, więc przyjdź!
Zapraszam Cię już od tak dawna.
I nie przestanę.
Do zobaczenia.
I wiesz co... już Cię kocham."
Dzień później dostałam @ ale następna już nie przyszła, ale wtedy to przymierzaliśmy się do inseminacji, tylko się jej nie doczekaliśmy.aLunia, Emi12 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:45
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:45
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyOla ja mierze od tego cyklu dopiero. Narazie nic z tego nie wynika. Mój sen jest przerywany kilka razy w nocy i nie wiem czy te wyniki są okej. Co do monitoringu to prędzej prywatnie zrobisz, chociaż też zależy jakie lekarz ma obłożenie na nfz..napewno warto iść zobaczyć czy rośnie pecherzyk I czy pęka. A z tego co wiem to temperaura w 2 fazie pokazuje czy progesteron dobrze działa.