Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale estriadol razem z lh i fsh w 3dc te wyniki oceniają rezerwę jajnikowa. Estriadol można tez po owu badać ale widzę,ze malo dziewczyn w ogole robi to badania. Ja moze kiedys zrobię z ciekawość po owu. Narazie zrobiłam dzis proga
-
Adele27 wrote:W ogole coraz bardziej mysle,ze u mnie problem mogą byc te pozatykane jajowody... Gdybyśmy mieli wolna gotówkę to byl dala ten 1tys i poszla zrobic prywatnie ehhh
No kwota zabójcza. W ogóle starania u prywatnych lekarzy są koszmarnie drogie. A na NFZ to juz szkoda gadac
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam estradiol mierzony. W grudniu idę do endo muszę mu powiedzieć żeby mi dał jeszcze inne hormony do zbadania. @ rozkrecila się na całego.
YellowAnn czekamy na info. -
Adele27 wrote:W ogole coraz bardziej mysle,ze u mnie problem mogą byc te pozatykane jajowody... Gdybyśmy mieli wolna gotówkę to byl dala ten 1tys i poszla zrobic prywatnie ehhh
musze poczytac o tym hsg w ogóle -
nick nieaktualnyJa zobaczę co mi powie gin. Może tak być ze zaproponuje inseminacje i tez za szmal w tedy
Ewi a nie możesz na hsg iść na nfz ?
Ja temp mierze o 7 30, ale nie śpię przed tym tych trzech godzin ciągiem, co niby powinno się spać. Narazie mam dość niskie te temp. Zobaczymy czy faktycznie będzie owu i po jakiś wzrost. -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Dove love a czemu bierzesz luteine ? Znajoma mi mówiła ze lekarze często wypisują recepty na to profilaktycznie przy staraniach..i tak myślę czy większe stężenie progesteronu nie pomaga trochę jednak przy staraniach
-
Hugolina moja koleżanka trafiła w Poznaniu na bardzo dobrego lekarza. Chodziła na monitoring do niej przez 4 cykle. Trzy pierwsze po owu kazała jej brać dupka ale nic nie wyszło, przy 4 cyklu brała już dwa razy dziennie i zaszła w ciążę.
Ja dupka dostałam na wyregulowanie miesiączki ale tylko jedna tabletkę dziennie brałam. W tym cyklu też wezmę dwie.
Sory za wtracenie