Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:46
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:46
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:No ja miałam ponad rok normalne cykle 28/30 mimo tego że karmilam małego. Ale.od kiedy się staramy to się skrocily. Może tak być ze to stres jakiś.
Ja kiedyś z ogromnego stresu (dowiedziałam się, że mój tata ma nowotwór) @ dostałam po dwóch tygodniach.
-
Mi chodziło o lek bardziej o to że niektóre antybiotyki blokują przedostatnie się plemników albo że w ogóle nie będę miała owu.
Ja też wielce nie uważałam, popalalam przed jedna i druga ciąża. Teraz nie pale i myślę że może powinnam hehe. Ponoć wpływ na dziecko maja różne używki dopiero od dnia spodziewanej miesiączki. Czytałam to na blogu mamaginekolog. -
nick nieaktualnyZ lekami i z lekarzami jest roznie. Jedna pani dr powiedziala ze bardziej ciazy moga zaszkidzic wirusy i doprowadzic do poronienia niz antybiotyk. Teraz drugi lekarz tez dal mi antybiotyk pod koniec cyklu i powiedzial ze nie zaszkodzi ale przepisal mi tez Cirrus ten na katar i kazal sie wstrzymac z jego braniem do @ bo moglby zaszkodzic.
A jesli chodzi o rtg. W ciagu 3 lat 2 razy mialam robione rtg pluc, zatok i dloni oraz pantonogram. Nikt nawet nie zapytal czy w ciazy nie jestem, ktory dzien cyklu (bezpiecznie jest do 10dc) a jak poprosilam o oslone na brzuch to powiedzieli ze nie maja. Myślicie ze tym moglam sobie zaszkodzic? Tylko jak robilam pantonogram to dostalam fartuch z oslona na tarczyce. -
nick nieaktualnyCzemu ten czas po owulacji tak wolno plynie? Zaraz po owulacji jakues 3 dni zaczely bolec mnie jajniki, brzuch i piersi. Nigdy tak nie mialam i jestem nakrecona ze to to jak nigdy. Ake bedzie klops za tydz.jak przyjdzie @. A jakiego powera mam w dzien mimo ze boli. Tylko wieczorem padam jak mucha a rano ciezko wstac. Glupie ale nawet jak chcialam otworzyc sloik i nie moglam to poczulam mocny krotki bol w podbrzuszu.
-
Iza84 wrote:Czemu ten czas po owulacji tak wolno plynie? Zaraz po owulacji jakues 3 dni zaczely bolec mnie jajniki, brzuch i piersi. Nigdy tak nie mialam i jestem nakrecona ze to to jak nigdy. Ake bedzie klops za tydz.jak przyjdzie @. A jakiego powera mam w dzien mimo ze boli. Tylko wieczorem padam jak mucha a rano ciezko wstac. Glupie ale nawet jak chcialam otworzyc sloik i nie moglam to poczulam mocny krotki bol w podbrzuszu.
-
Iza coś ty. Ja też miałam robione i każdy zawsze pyta nawet dentysta. Ale fakt no tak się ciągnie po owu, cała wieczność.
Ja właśnie prawdopodobnie przez wirusy poroniłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie naprawdę dziwnie jest przez ten brak śluzu płodnego. Raptem dwa dni był. A dziś dopiero 11dc
we wtorek mam tego gina to zobaczy czy po owu jakiś slad w ogóle bedzie .. Dobrxe ze mam ten żel cały
akurat się przyda na ta sahare :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 19:35