Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula_shells wrote:Lotopałanka jesteś
jak idą starania?
Hej jestem jestem, ale ostatnio cicho poczytuje co u Was mało się udzielam... Wróciłam do pracy i padam już na twarz
Starania jakoś kiepsko, ale idą... Zaczęłam mierzyć te temp ale nic z nich nie kumam z tego mojego wykresu... Zobaczymy jak bedzie -
Lotopałanka wrote:Hej
Spojrzy któraś na mój wykres i mi powie czy jest ok bo moja owulacja zmieniła termin już 3 raz a ja już w ogóle glupia jestem
Najlepiej jakbyś jeszcze inne objawy okoloowukacyjne wpisywala. Sluz plodny kiedy miałaś ? -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Ja zobaczę co mi powie gin. Może tak być ze zaproponuje inseminacje i tez za szmal w tedy
Ewi a nie możesz na hsg iść na nfz ?
Ja temp mierze o 7 30, ale nie śpię przed tym tych trzech godzin ciągiem, co niby powinno się spać. Narazie mam dość niskie te temp. Zobaczymy czy faktycznie będzie owu i po jakiś wzrost. -
nick nieaktualnyTak musi lekarz na nfz wystawić. Mi gin prywatnie dał na nfz. Zależy na kogo się trafi. Na nfz chodziłam i po półtora roku mi mówił ze da skierowanie na hsg jeśli nam nie wyjdzie do tego czasu. Ale ze trafiłam prywatnie do innego to po roku w sumie poszłam na ta laparoskopie i odrazu droznosc zrobili
-
tylko ciekawe jakie są terminy bo mi by w grudniu juz pasowało zrobić przed inseminacją...no nic poczekam do wizyty w klinice i zobaczę co ten lekarz nam powie bo mój wieloletni gin mówi że nie opłaca się robić hsg skoro jedno dziecko już mamy a na nic nie chorowałam i rodziłam naturlanie wiec nic nie powinno się przytkać.
-
Chyba też zacznę mierzyć temp od jutra. Boję się l, że ten antybiotyk mi popsuje coś z owu
Jeszcze tak się wkurzylam. Mówię do babki że się staram i chciałabym lek taki co nie szkodzi a ona ze. Może mi wypisać tylko jak jestem w ciąży. A np jak jestem chwilę Po owu no to co wtedy -
Ewi28 wrote:tylko ciekawe jakie są terminy bo mi by w grudniu juz pasowało zrobić przed inseminacją...no nic poczekam do wizyty w klinice i zobaczę co ten lekarz nam powie bo mój wieloletni gin mówi że nie opłaca się robić hsg skoro jedno dziecko już mamy a na nic nie chorowałam i rodziłam naturlanie wiec nic nie powinno się przytkać.
Moze byc wszystko drozne a może nie być... Stany zapalne często nie dają żadnych objawówja tez uważam,ze powinnam miec drozne bo rodzilam naturalnie nie chorowalam na nic itp ale wyczytalam wlasnie,ze często mozna miec stan zapalny o tym nie wiedząc..
i to mnie zastanawia...
-
aLunia wrote:Chyba też zacznę mierzyć temp od jutra. Boję się l, że ten antybiotyk mi popsuje coś z owu
Jeszcze tak się wkurzylam. Mówię do babki że się staram i chciałabym lek taki co nie szkodzi a ona ze. Może mi wypisać tylko jak jestem w ciąży. A np jak jestem chwilę Po owu no to co wtedy
A przed pierwszą ciążą byłam dzień wcześniej na imprezie z okazji zakończenia sesji. I też przejmowałam się co to będzie bo dosyć sporo wypiłam. Ale nie miało to skutku na wczesną ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 10:12
-
Jak ja zaszlam w ciaze w wieku 19 lat, to latalam z narzeczonym po imprezach studenckich, palilam jak smok, pilam piwsko i wogle. Dowiedzialam sie o ciazy okolo 7 tygodnia i wywalilam fajki do kosza z marszu
Ale przy migrenach biore mocne leki, bo inaczej nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac. Urodzilam naturalnie smoka 4 kg, zdrowego jak byk
Poza tym zanim sie ten zarodek zagniezdzi porzadnie, to zazwyczaj juz wiadomo, ze ciaza i czlowiek uwaza bardziej, a te pierwsze 2-3 tygodnie sa bezpieczne.
I tak sie zastanawiam czasem, my tu sie tak staramy, chuchamy i dmuchamy na siebie i mezow...i nic. A ciagle slysze, ze ta alkoholiczka albo tamta narkomanka i juz piate w drodzeMasakra.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dokładnie, organizm sam sie obroni we wczesnej ciąży. Ja nawet nie pomyślałam, że moge byc w ciazy i tez sie nie oszczedzalam
bralam leki na przeziebienie, był tez alkohol. Później mialam wyrzuty sumienia, bo gdyby cos sie stało to do konca zycia bym sobie tego nie wybaczyla.
Na szczęście synus zdrowy.
Tak sobie czytam co piszecie o drożności i zaczynam sie zastanawiać czy nie jestem w grupie ryzyka, bo ja mialam cesarke i różnie sie moglo to skonczyc.
-
P.S. Gdybym ja osobiscie uwazala non stop na to co moge albo nie, to bym osiwiala juz. Nie moge zakladac od 3,5 roku, ze nie wolno mi czegos, bo MOGE byc w ciazy. Wybieralam sie do kregarza np bo mi kregoslup siada czasem, ale nie poszlam w koncu, bo musza zrobic rtg calych plecow i naswietla pecherzyki.
Ale lampki wina nie odmowie, a jesli bede chora to wezme antybiotyk. Lepiej sie chyba szybko wyleczyc i starac na spokojnie, niz siakac na nosie dwa miesiace
Milego dnia dziewczyny :*DoveLove, Urszulka89 lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning