Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój już trochę rozumie. Nawet mi kupił ptasie mleczko bo zawsze mam na to ochotę przy @.czasem mi go szkoda bo ja nagle takich nerwów dostaje a on nawet się nie kłóci.
Paula kiedy masz zamiar testować?
Widzę że tak się dobieramy z cyklem na grupki. -
Paula hehe no to fajnie,ze troche nas jest
jeszcze jakbyśmy wszystkie wysikaly II krechy to byloby super
Ja jak mam pms to mąż tez się nie kloci nie dyskutuje tylko gada ooo PSM heh czym mnie jeszcze bardziej wkurza.. Nawet wypowiedzieć tego nie potrafi..Paula_shells lubi tę wiadomość
-
Ej kurde
A u mnie cuda jakies. 9 dc dopiero a sluz super rozciagliwy i pozytywny test owu. Tak z glupa siknelam sobie i dwie grubasne krechy! Nawet powtorzylam test i to samo. Jajniki nie bola nic a nic, nowosc jakas.
Ale niespodzianka. Lece dopadac mezaBiore z zaskoczenia a co haha
YellowAnn, jangwa_maua lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat to mamy podobnie
Jajników w ogole nie czuje, podczas ♡tylko mnie bolal trochę, śluzu nie widać nic a nic aż się trochę martwie
dziś spadek temp. To przed owu może być ? Może jednak jest jak zazwyczaj ale śluzu mniej jakos widać. Za to pobolewaja mnie cycki. Chyba zbadam prolaktyne dla spokoju własnego. Bo są większe juz cały czas i bolą coś po bokach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 08:31
-
a mnie kiedyś zawsze po owu bolały sutki tzn takie wrażliwe były aż nie mogłam dotknąc i tak jakoś 4 dni, póżniej spokój i cycki przed @ znów bolały ,natomiast od 2 cykli nic a nic nie bolą, no może troszke boki cyków przed samym @. czemu to tak się zmieniło? miała któraś tak?
-
nick nieaktualnyYellowAnn wrote:Adele, Iza i Paula czyli testuje cie w podobnym czasie! To trzymam kciuki!kiedy testy? Wtorek? Środa?
Moj optymizm co do ciąży w tym cyklu sięgnał dna. Bol jajnikow zamienil sie w bol brzucha niczym przed okresem i nie wiem czy wogole bede testowac. Jak juz to kolo piatku. -
nick nieaktualny
-
Iza84 wrote:Jangwa oby tak bylo. Ale tyle rzeczy mnie teraz przygnebia i przytlacza ze i tu pesymizm. Jakbym byla przed owulacja to takie rzeczy to bylby pikus a teraz tydz.przed okresem wszystko widze w czarnych barwach.
No i się nie doczekałam
-
nick nieaktualny