Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza jak zaczęłam czytać o tych świecach to myślałam że sobie romantico wieczór zrobiliście
Mnie dziś w nocy mąż obudził, zaczął się do mnie dobierać, kurde jak przez sen pamiętam... ale było mega!!powiedziałam Mu żeby częściej takie pobudki robił.
Nosz jak nic czuję @ ale test jutro zrobię. -
Paula_shells wrote:Iza jak zaczęłam czytać o tych świecach to myślałam że sobie romantico wieczór zrobiliście
Mnie dziś w nocy mąż obudził, zaczął się do mnie dobierać, kurde jak przez sen pamiętam... ale było mega!!powiedziałam Mu żeby częściej takie pobudki robił.
Nosz jak nic czuję @ ale test jutro zrobię.No to zazdraszaczam. Moja młodą całą noc brzuch bolał i miałam pielgrzymki w nocy. Jakby rano dziś mąż coś chciał ode mnie to bym mu wałkiem przygmociła
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
Urszulka nie wiem czy z bobra, ale na pewno z borsuka
Dziala jak antybiotyk. Moj tata jest mysliwym, wiec mam w lodowce i raz czy dwa razy do roku uzywam do smarowania pleckow
Cudo.
Ewi mleko z miodem mrrrr a jeszcze z czosnkiem do tegoSmyra, ale dziala. Ostatnio sobie zrobilam paste z kurkumy - lyzka plus 3-4 lyzki wody i gotuje powolutku z 10 minut, az sie woda wygotuje. I potem sobie daje tej pasty pol lyzeczki do mleka, plus miod, cynamon, imbir, olej kokosowy. Mniam
No i kurkuma dziala przeciwzapalnie, zamiast brac np ibuprofen, ktory nam niestety szkodzi i bruzdzi przy owu.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hahaha a ja wlasnie najbardziej lubie rano, jak maz jest taki slodko rozespany i cieplutki
Szkoda tylko, ze ja mam weekendy wolne, za to on najczesciej pracuje i lipa. Dzisiaj mial wolne
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyWitajcie dołączę do Was bo staramy się o drugiego dzidziusia po raz drugi. Po pół roku niezabezpieczania się i spokojnego starania zaszłam w ciążę (spokojnie mam na myśli bez testów ovu i fiksowaniu czy może już i test co chwilę) . Zaszłam może dlatego że co okres mówiłam sobie a fajnie bo Zuzia będzie starsza,mądrzejsza i samodzielniejsza.Ciąża okazała sie bezzarodkowa więc musiałam poronić potem dostałam wskazanie od lekarza 6 miesięcy przerwy i teraz mam straszne parcie i 1 cykl nieudany za sobą
-
nick nieaktualny
-
Paula zazdroszczę hehe. U nas córka wcześnie wstaje i nie ma mowy. Ale już czekam aż @ się skończy.
Anka witaj. Który dzień cyklu? Pewnie warto zrobić nic nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 22:48
-
24dc
Okropne wzdecie podbrzusza od kilku dni
Rwanie w pachwinach
Uporczywe gazy
Bolgotanie w żołądku na zajęciach aż wstyd
Ból szyjki macicy
Biały lepki śluz w dużych ilościach teraz mało Ale rozciagliwy
Zadyszka dziś nie mogłam wejść po schodach myślałam że zemdleje
Częstomocz
To ohydne Ale żółty kał
Ból gardła jak w angine tylko 1 wieczór
Atak zlosci-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 23:55
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Hej dziewczyny. Jak jest z tą temperatura? Najpierw jest spadek a potem wzrost i podczas tego wzrostu dochodzi do owulki ? Czy ten wzrost oznacza ze owu juz była?
wzrost sugeruje,że owu bylaniestety mierząc temp nie dowiemy się kiedy będzie owu.. a szkoda
tylko wiemy juz po fakcie. Ale jak poobserwujesz pare cykli (czego Ci nie zycze zebys musiala
) to bedziesz mogla zobaczyc u siebie te nizsze temp przed owu
-
ja mialam pare cykli,że temp skoczyla dopiero 3 dpo.. Mialam sporo,że byl odrazu widaczny skok po owu wiec tez rozne bywa. Ale juz wiem mniej wiecej jaka jest moja temp przed owu a jaka po
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oznajmiam wszem i wobec że u mnie test wyszedł negatywnie. Ale śnieg pięknie sypie
Tak jak przeczuwałam że @ przyjdziemoże i lepiej bo w piątek dostałam lepszą ofertę pracy, przynajmniej w państwówce, trochę dalej od tamtej ale godz wcześniej będę zaczynać. Ale odkąd jestem na of znów zaczęłam dokładniej obserwować swoje ciało
Hugolina87 lubi tę wiadomość