Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza84 wrote:Przeszperalam internet i szalwie do plukania jamy ustnej mozna uzywac, do picia nie bo moze wywolac poronienie. I od razu naczytalam sie o malinach i herbacie z malin- to w ciazy mozna. Natomiast nie wskazane jest picie herbaty z LISCI MALIN. To tak dla wiadomosci i uspokojenia sumienia ze polecilam cos co mogloby zaszkodzic.
-
Pytanie do tych co biora lutke lub dupka czy z takim wynikiem jak mam warto zaczac brac jedno z nich ? Moze mi za szybko ten prog spada dlatego plamie przez @... Nie wiem
-
hej
co do szałwii ja stosowałam w ciązy i często i do tego dentosept..dziąsła miałam bardzo ukrwione pamiętam strasznie mnie bolały.
co do objawów ja się nie sugeruje bo przed miesiaczka praktycznie występują jak w ciąży.
a teraz jestem w trakcie @ i strasznie ze mnie leci... -
gibonek wrote:WG disiejszy dień do dupy...masakra jakąś melise musze wypic...
czy u was też macie problem ze swoim rodzeństwem typu,zazdrosc itp. bo ja się zastanawiam czy tylko ja tak mam.
-
Adele27 wrote:Pytanie do tych co biora lutke lub dupka czy z takim wynikiem jak mam warto zaczac brac jedno z nich ? Moze mi za szybko ten prog spada dlatego plamie przez @... Nie wiem
-
Urszulka89 wrote:Ja mam siostrę rok młodszą, ale córki mamy w tym samym wieku i razem chodzą do zerówki. Żadna nie chce tego pokazywać ale wiem, że siorka zazdrosna jest trochę bo moja dostaje do domu do pisania już całe wyrazy a jej córka tylko literki. Tyle że moja chodziła 3 lata do przedszkola a jej wogóle. I u mnie młoda już czyta pojedyncze słowa bo uczyli się w ostatnim roku w przedszkolu. I zawsze gdzieś mimo chodem musi coś przygadać na te temat. Typu "a ja wolałam żeby dziecko siedziało w domu niż włóczyło się po przedszkolach". To co ja miałam zrobić z młodą chodząc do pracy. Fajnie, że ona mogła liczyć na teściową.
u nas to tez sa tego typu teksty, no niestety my nie mamy tak dobrze,ja chodz mam tesciowa za sciana to ona się boi zostać z moja Julka bo się boi ze małej się cos stanie i będzie na nia mala ma 7 lat. chodząc do pracy mała do przedszkola nasza jak u cb, gdy miała 2 miesiące mąz woził mnie na prawko to tesciowa wnet pogotowie wezwała bo mała czkawki dostała a meza może nie był 20 min w domu a mała leżała w łóżeczku tylko miała posiedzieć przy niejja bynajmniej się uśmiałam jak mi mój to powiedział w jakiej panice była.
-
gibonek wrote:u nas to tez sa tego typu teksty, no niestety my nie mamy tak dobrze,ja chodz mam tesciowa za sciana to ona się boi zostać z moja Julka bo się boi ze małej się cos stanie i będzie na nia mala ma 7 lat. chodząc do pracy mała do przedszkola nasza jak u cb, gdy miała 2 miesiące mąz woził mnie na prawko to tesciowa wnet pogotowie wezwała bo mała czkawki dostała a meza może nie był 20 min w domu a mała leżała w łóżeczku tylko miała posiedzieć przy niej
ja bynajmniej się uśmiałam jak mi mój to powiedział w jakiej panice była.
Jak młoda kichnie albo zakaszle to już na drugi dzień chce iść do lekarza. Młoda to jego oczko w głowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 14:53
-
ja mam rodzeństwo dwie siostry i brata moja młodsza siostra ma 23 lata,rospieszczone na maxa wszystko miała co chciała i do tej pory ma.starsza siostra ma wszystko i brat ale zarobione własnymi rekoma tak jak ja...moja mama mówi ze wszystkich traktuje równo ale z dnia na dzień przekonuje się ze wcale tak nie jest nie odzywam się stoje z boku ale tak naprawdę chciałabym jej wygarnąć co o tym wszystkim mysle ,albo pójde do psychiatry...Bo od kiedy z moja sis nie rozmawiam to wg jest meksyk nawet już nie dzwonie do mamy, bo mi się nie chce słuchać jaki jej mały jest wspaniały itp. ale jedeno jest dobre mieszkam 70 od nich.
-
gibonek wrote:ja mam rodzeństwo dwie siostry i brata moja młodsza siostra ma 23 lata,rospieszczone na maxa wszystko miała co chciała i do tej pory ma.starsza siostra ma wszystko i brat ale zarobione własnymi rekoma tak jak ja...moja mama mówi ze wszystkich traktuje równo ale z dnia na dzień przekonuje się ze wcale tak nie jest nie odzywam się stoje z boku ale tak naprawdę chciałabym jej wygarnąć co o tym wszystkim mysle ,albo pójde do psychiatry...Bo od kiedy z moja sis nie rozmawiam to wg jest meksyk nawet już nie dzwonie do mamy, bo mi się nie chce słuchać jaki jej mały jest wspaniały itp. ale jedeno jest dobre mieszkam 70 od nich.
Nas mama trzymała krótko, natomiast chłopcy to meksyk. Mama im nawet jedzenie roznosi do pokoi. Już nie mówię o jakimkolwiek sprzątaniu...
-
właśnie mój m to też strasznie związany z moja mała jest i teraz był miesiąc w domu pojechał już do pracy wróci przed swietami i musiałam dziś jechać po julke do szkoły bo widze ze tęskni za tata i po prostu musze trochę z nia pobyc bo wiem ze jej tez ciężko jak mi jednak się trochę przyzwyczaiłam do niego w ciągu tego miesiąca.zawsze przyjezdzał co 3 tygodnie albo jak mu się chciało ale był może tydzień góra dwa w domu.a teraz miesiąc...
-
Ja jakoś nie mogę narzekać na moją teściową. Stara się nie wtrącać do naszego życia, zresztą mój mąż nie prosi jej o porady
Ogólnie jeszcze mieszkamy w jednym domu bo się budujemy ale mamy osobne wejścia i kuchnię oraz łazienkę. To praktycznie czuję się tak jakbym mieszkała sama. Jednak o pomoc przy małej nie mogłam ją prosić bo ma bardzo dużo gospodarstwa i zwierzyny no i wiek, 78 lat także bałabym się zostawić córy z nią bo jednak ona to żywe srebro
-
Adele27 wrote:Urszulka dzieki w takim razie załatwię sobie na kolejny cykl luteine lub dupka. A co lepsze ? Czy nie ma różnicy ?
-
Adele27 wrote:Urszulka dzieki w takim razie załatwię sobie na kolejny cykl luteine lub dupka. A co lepsze ? Czy nie ma różnicy ?
nie brałam luteiny nigdy tylko dupchaston zawsze.
luteina jest niby lepsza bo to jest czysty prostegeron a dupek sztuczny chemiczny tak jakos się to mowiło. cenowo jest tak luteina tansza a dupek droższy a niby to samo.
przy dupku wybuchy goraca spanie rozdrażnienie trzeba uwazac co się mowi.
-
nick nieaktualny
-
ewka1990 wrote:Adele ja brałam luteine podjezykowo i dupka i żadnej różnicy nie widziałam ani po luteinie ani po dupku nie miałam żadnych skutków ubocznych.Jedyna różnica to cena dupek jest strasznie drogi w porównaniu z liteiną.
-
Tylko jqk dopochowowo się bierze to nie można uprawiać sexu nie?
Ja brałam dupka dwa cykle. Raz to miałam takie wybuchy masakra jakaś, a przy drugim już wszystko ok. Śluz miałam taki biały przed @ i myślałam że to może ciąża, ale wyczytałam że tak może być przy dupku. Ja chyba w tym cyklu też wezme.