Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:45
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Ja też zazdraszczam bardzo.
Misie wczoraj to plamienie pojawiło a @ dalej nie ma. Test negatywny dziś też. W tym cyklu zacznę brać duphaston. -
aLunia wrote:Ja też zazdraszczam bardzo.
Misie wczoraj to plamienie pojawiło a @ dalej nie ma. Test negatywny dziś też. W tym cyklu zacznę brać duphaston.
-
YellowAnn wrote:Dziewczyny mi pomógł monitoring bardzo.. i brałam ovarin (dobrze działa na jajniki) . Podziękuję jak już będę pewna ze się udało.. wieczorem wynik bety:)
Ja np w tym cyklu zaczęłam pić inofem i cyclodynon. Nie wiem czy coś to dało, napewno miałam lepszy śluz płodny i więcej.
-
nick nieaktualny
-
Tak wporzadku hormony. Nawet hcg mi badala lekarka czy to nie jest jakieś raczysko ale wszystko dobrze.
Tez piłam inofem w tym cyklu. A ty urszulka brałas luteinie w tym cyklu? Czy mylę? -
aLunia wrote:Tak wporzadku hormony. Nawet hcg mi badala lekarka czy to nie jest jakieś raczysko ale wszystko dobrze.
Tez piłam inofem w tym cyklu. A ty urszulka brałas luteinie w tym cyklu? Czy mylę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 13:10
-
YellowAnn wrote:Dziewczyny mi pomógł monitoring bardzo.. i brałam ovarin (dobrze działa na jajniki) . Podziękuję jak już będę pewna ze się udało.. wieczorem wynik bety:)
kochana gratuluje
ja ovarin biore od listopada 2016 i narazie efektów brakchyba skusze się na to hsg bo bez sensu podchodzi do iui po nowym roku skoro może coś tam być przypchane
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Ja miałam w czerwcu tsh 2.03 a teraz w ciąży mam 2,38
a prog bardzo ładnya ile dni po owu?
Wg mnie 7dpo, wg ovuf 5dpo.
Endokrynolog kazala odstawic leki na miesiac i za miesiac zrobic badania bo wg.niej to nie powinnam brac lekow na nadczynnosc jak mam hashimoto.