Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pianistka Gratulacje :*
Cześć dziewczyny. Można dołączyć do Was
Z mężem staramy się o drugie dziecko już 8 cykl. Mam córeczkę i za dwa miesiące będzie miała 2.5 roku.
Chciałam drugie dzieciątko zaraz po pierwszym, ale mój mąż chyba trochę spanikował Nie dał się namówić i twierdził, że z drugim pójdzie raz dwa trzy!! A teraz Żałuję tego BARDZO!!! Chcemy mieć 3 dzieci
Jestem teraz w 15dc i na początku tego cyklu byłam 3 dni w szpitalu u mojego gina, zrobił mi komplet badań, wyników itp. Hormony w normie!
Na początku przyszłego cyklu wybieramy się na badanie nasienia... Będzie się działo!!!!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was mamuśki!!!!! :*
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !! 1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, gratulacje Pianistka i Styczniowa! Nie odzywałam sie chwilę, bo synek chory i ja też i mam w domu bieganie za smarkami.
U mnie to dziś tak wygląda:
I co sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 08:40
Lalita2710, Kasiula09, kaka470, zFolwarku, santoocha, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Ja też słyszałam że po ciaży łatwiej zaskoczyć, no ale nie u mnie W pierwszą ciąże zaszłam w 8 cyklu. Baaaaardzo marzy mi się czerwiec, strasznie chciałabym mieć dziecko z czerwca, ale że los bywa przewrotny to nie wierzę, że uda mi się zaciażyć już teraz. A byłoby idealnie, bo pierwsze urodziłam w marcu, wiec akurat byłabym już w zaawansowanej ciąży jakby kończył się macierzyński...Natalia 27.03.2016
-
Piegus widać kreseczkę!
Gratulację :* Zdrówka!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 08:59
Piegus lubi tę wiadomość
Mój cud Hania 3,5 roku
She86 wrote:Ja też słyszałam że po ciaży łatwiej zaskoczyć, no ale nie u mnie W pierwszą ciąże zaszłam w 8 cyklu. Baaaaardzo marzy mi się czerwiec, strasznie chciałabym mieć dziecko z czerwca, ale że los bywa przewrotny to nie wierzę, że uda mi się zaciażyć już teraz. A byłoby idealnie, bo pierwsze urodziłam w marcu, wiec akurat byłabym już w zaawansowanej ciąży jakby kończył się macierzyński...
Spokojnie Uda się!! :*
Wspaniałości robi się długo, żeby efekt był idealnyPiegus lubi tę wiadomość
Mój cud Hania 3,5 roku
Dzięki dziewczyny! Tak bardzo bym chciała, żeby to było to! Jeszcze dziś skoczę do sklepu po test o większej czułości, żeby mieć pewność. A dziś 36 dc, nigdy nie miałam tak długiego, więc tym bardziej wierzę, że się udało.
Lenoo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistko super teścik, krecha ewidentnie jest już mocniejsza i widoczna gołym okiem! Można spokojnie gratulować!
Piegus, a co możemy sądzić o pozytywnym teście?! Gratulować ciąży !))
Ja synka rodziłam w styczniu i byłam mega zadowolona. Zima była łagodna, od razu chodziliśmy na spacerki... A na lato szybko wróciłam do formy i wszystkie spodenki i spódniczki były nawet na mnie za duże:)
Z ubraniami na zimę też problemu nie było. Miałam 3 pary jeansów kupione w SH, jakieś dresowe spodnie i legginsy. Bluzek nie kupowałam jakiś specjalnych, kupowałam po prostu większe rozmiary. Gorzej było z butami, bo puchły mi łydki, ale kupiłam któtkie kozaczki, a potem emu i było ok. Płaszczyk uszyła mi moja babcia, która jest krawcową. Akurat wtedy był modny fason a'la szlafrokowy, więc rósł razem ze mną i kosztował grosze.
o, taki miałam płaszcz( zdjęcie poglądowe z netu, ale był identyczny).
http://pics.tinypic.pl/i/00826/o81oaf1srmh7_t.jpg
Teraz też celowaliśmy w zimę, niestety w czerwcu poroniłam,a potem nam zeszło, aż do września i termin na czerwiec!
Byle było dobrze, pora roku nie gra już dla mnie roli. W lecie też fajnie, nie trzeba ubierać dziecka w pajac, kombinezon itp... znosić wózka, dziecka, a za 5 minut wracać do góry bo np kupa i zabawa w ubieranie od nowa;pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 09:46
Piegus lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016