Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za gratulacje. Dziś jeszcze poszłam po drugi test, bardziej czuły, żeby mieć pewność i jest takie coś:
A u mnie na razie objawów brak. Umówiona jestem do ginekologa za dwa tygodnie to będę mogła zobaczyć kto tam siedzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 20:40
zFolwarku, She86, Kasiula09, zakocona, kaka470, Kat83, Lenoo, Lalita2710, santoocha lubią tę wiadomość
-
Piegus wrote:Dzięki za gratulacje. Dziś jeszcze poszłam po drugi test, bardziej czuły, żeby mieć pewność i jest takie coś:
A u mnie na razie objawów brak. Umówiona jestem do ginekologa za dwa tygodnie to będę mogła zobaczyć kto tam siedzi.
Kto tam siedzi, to chyba zobaczysz troszkę później heh;)
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Gratuluje dziewczyny
Luccecita nooo 2,5 tyg tak wiec przed ślubem sie dowiem czy jestem w ciąży czy @ przyjdzie ...
W tym cyklu moje straszne bole owulacyjne w 10 i 11dc byly chyba zapowiedzią owulki bo dalej śluz plodny masakra... Juz 9 dzien. Temp od wczoraj jakos idzie w gore.
A jak u Ciebie Luccecita ? -
nick nieaktualnyAdele udostępnisz wykres?
u mnie na bank już po owu
śluz już zanikł, piersi czuję,
wzięłam dupka i odliczam do testowania
tylko za wiele starań nie było, bo z córcią 3 dni byłam u siostry w Wawie,ale po powrocie podziałaliśmy w 14 dc, owu chyba w 15 dc była, to moze coś z tego bedzie -
nick nieaktualny
-
Bardzo wcześnie się w ogóle zaczął w tym cyklu. No zobaczymy ale przez to, że te dni plodne tak dłuo trwaja to też już wątpie,że się uda.. myślałam,że po weekendzie bedzie juz sucho
Luccecita czasem wystarczy jeden a złoty strzał wiec trzymam kciuki żebys zobaczyła II krechy -
Wow. Prosze mnie tu zaraz wyprzytulac, no. Podzielilybyscie sie "baby dustem"
Ciaza za ciaza, gratulacje dziewczyny. Nudnych, zdrowych ciaz!
Moja kuzynka wlasnie pekla dzisiaj, druga corcia
A u mnie nadal @ Pah!60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Adele, mi sie osobiscie nigdy nie zdarzylo, ale przy podwojnej owulacji moga dojrzewac jajeczka w obu jajnikach naraz.
A w poniedzialek jade do Polski na tydzien, bo moja mama sobie wyhodowala cyste w piersi i jutro ja operuja. Mam dosc.
Akurat bede miala owu wiec cykl w plecy.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Czesc dziewczyny jak samopoczucie ?
Ja siedze z pyszna kawka i robię weselna kalkulacje kosztów ehhh
U mnie 15dc juz ba bank po owulce temp idzie w gore ale cycki nie bola co dziwne. Każdy cykl z innymi objawami -
nick nieaktualnyHej
Adele co do bóli to ja nie pomogę, bo mnie często bola jajniki przed owulacją,
a jak chodziłam na monitoring, to bolał mnie np.prawy jajnik, a na USG okazywało się, że owu była z lewego
gin powiedział, że bóle owulacyjne mogą promieniować,wiec czasem ciezko się połapać
u mnie też po owu, piersi czuję już od wtorku, wzielam dupka i czekam, ech
ok 15.10 planuję testować, a Ty Adele ?