Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Luccecita obstawiam @ na 20-21.10 wiec w tych dniach jak @ nie przyjdzie to testuje ale mam tez innym plan mianowicie zrobię moze betę jakos 18.10 zeby miec pewność jak wyjdzie ze ciąży nie ma to ide do gina po tabl przesuwające @ bo nie chce jej miec na ślubie
-
Hej hej:)mi dzis ovu wyznaczyl dzien owulacji.. Ciekswe jest to ze przed domniemana owulacja bylam u gina, stwierdzil ze juz po owulacji.. A po wizycie na drugi dzien testy ovu zaczely pieknie wychodzic:) plus sluz sie pojawil.. Nic z tego nie rozumiem.. Mam bialy sluz ale nie wiemczy to nie przez progesteron ktory biore..
-
Magdziunia wiesz ze wiele czynników musi sie złożyć zeby się udalo czasem wystarczy raz w miesiącu i sie uda
Kiedys gdzies przeczytałam ze poczecie dziecka to cud i o tym zawsze mysle jak sie nie udaje kolejny miesiąc. Ze ten cud w końcu nadejdzie w odpowiednim czasie pewnie wtedy kiedy nie będziemy sie go spodziewac -
Magdziunia12 wrote:Hej kobiety jak tam kolejne ciężkie dni starań? Ja wam powiem że jak w tym miesiącu pojawi się @ to będę bardzo zawiedziona i przestraszona bo co 2 dni strzelamy równo. A tu takie jaja
No u nas tez co dwa dni i widzę że nic z tegoNatalia 27.03.2016
-
6dpo. Jeszcze tyle czasu!
Mi się wydaje, że mogłam być we wczesnej ciąży w poprzednim cyklu, bo miałam w 10dpo rano lekkie różowe plamienie (zagnieżdżenie?), a w 12dpo przyszla @ i była bardziej obfita niż zazwyczaj.
Takie moje rozkminy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 07:24
-
mika jest cala banda bab na forum i wiele rozmow rownoleglych w kazdym watku Czasem sie cos gubi po drodze, ot co. Nie przejmuj sie
santoocha, o rany, ja tez tak rozkminialam, wscieku mozna dostac, bo sie czlowiek i tak nie dowie60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
a ja w domu. tata dzisiaj zjezdza z znajomymi z niemiec na weekend. 10 osob. nie wiem w co najpierw rece wlozyc. do tego moja matka nie znosi jak przyjezdzaja goscie(dla niej cale zycie to siedzenie przed tv) wiec jest afera za afera czepia sie o wszystko.
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie mam pytanie. Czy gdy sprawdzacie szyjkę macicy to nie macie wrażenia, że jest cały czas otwarta? Przed ciążą super czułam kiedy była otwarta, a kiedy zamknięta, a teraz non stop taka sama...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 17:21
-
Adele27 wrote:Santoocha ja nie pomoge. W ogole nie umiem gadac szyjki. Ale czytalam ze po porodzie szyjka moze byc ciagle troche otwarta
Ja tez tak czytałam, ze jest niedomknięta po ciązy
U mnie dziś 28dc, 10 dpo, mam cykle 27-28 dni, ale spadek temp jest wiec marnie widzę szansę na II krechy. Chociaz jak przegladam niektore wykresy ciążowe, to z takich spadkowych też są ciąże, wiec jakąs tam malutką nadzieję jeszcze mamNatalia 27.03.2016
-
mika1987 wrote:Hej hej:)mi dzis ovu wyznaczyl dzien owulacji.. Ciekswe jest to ze przed domniemana owulacja bylam u gina, stwierdzil ze juz po owulacji.. A po wizycie na drugi dzien testy ovu zaczely pieknie wychodzic:) plus sluz sie pojawil.. Nic z tego nie rozumiem.. Mam bialy sluz ale nie wiemczy to nie przez progesteron ktory biore..
Pewnie tak, ja też biorę teraz luteinę i jest białawy Ale w większosci taki wodnisty bardzo, aż mnie zalewa momentami i latam sprawdzać czy to już @Natalia 27.03.2016