Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie cykl na straty, jade do maaamyyy na 10 dni, te plodne akurat
Trzeba sie odstresowac, a co
Aaa, to moze dlatego nie lapie mojej szyjki, nigdy nie wiem czy jest zamknieta, czy otwarta. Wypchnelam syna 4kg, juz nigdy nic nie bedzie takie samo
Matko, zeby se tam trzeba bylo paluchami grzebac, jesssu. A chlop sie ucieszy, postrzela i ma z glowy
Milego weekendu dziewczyny60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:She a kiedy teścik?
Kat, ja wypchnęłam syna 4,5kg
Szyjkę czuję cały czas. W sensie jest osiągalna palcami.
A był dzisiaj i negatyw. Narazie nie ma @ wiec nadzieja dalej jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 09:15
Natalia 27.03.2016
-
santoocha wrote:To jeszcze z innej beczki- jesteście w stanie wycisnąć z brodawki sutkowej odrobinę mleka? Ja cały czas, mimo że przestałam karmić po 4 miesiącach.
Z prolaktyną nigdy nie miałam problemów.
Haha no coś wypłyneło a karmilam zaledwie 1,5 miesiąca
Edit: ale to dosłownie malutka kropelka, więcej nie leciWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 09:23
Natalia 27.03.2016
-
Adele27 wrote:Hej dziewczyny ktora niedlugo testuje ?
She - jak u Ciebie ? Przyszla @ ?
Mi cycki pekna normalnie... Bola od 2 dni okrutnie
Narazie nie.. Także tego, kolejny dzień latania do wc i sprawdzania czy już przyszła @ czy może coś z tego będzie Ja np cycków nie czujeNatalia 27.03.2016
-
Jestem teraz śmiertelnie pogryziona z małżonkiem. Aż tak że starania skończyły się 3 dni temu i nawet zmuszac się nie zamierzam żeby iść z nim do łóżka. Syn mnie przeczolgal po podłodze bo uwielbia ćwiczyć. Krew, pot i łzy. Ale synus cudny buziak za każdy brzuszek który zrobiłam hahaha to jest motywator
-
Santoocha no to juz niedlugo czekamy na 2 krechy
Magdziunia ale staranka w okolicach owu zdazyliscie zrobic ?
U mnie w tym miesiacu zaloze sie ze lipa bedzie ciezko ustrzelic przy weekendowych sraraniach gdzie owulke mam od paru cykli w sr-cz ... -
Hej dziewczyny, przepraszam Was, że tak znikłam, ale czekała nas niespodziewana przeprowadzka z powodu pracy męża. Już jesteśmy w nowym domu, mam Internet, żyję
U nas 18 dc, 16 dc wyszedł pozytywny test owu i trzy pod rząd ❤ 16, 17 i dziś, w sumie 6 przytulań, z trzema wcześniej. może wreszcie się uda? A tak na marginesie, mąż mnie miło zaskoczył zaangażowaniem i chęciami mimo zmęczenia. Fajnie
Piszcie co u Was, jak Wasze cykle, starania? Chwalcie się, która ma dwie kreski na koncie! :*She86, InBlue lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Lili gratuluję nowego domku!
Do mnie wieczorkiem przylazła @, zrobiło mi się mega smutno, bo okres się spóźniał i robiłam sobie nadzieje. W pierwszą ciaże zaszłam dopiero w 8 cs na lekach i coś czuję że tym razem bedzie podobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 07:18
Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
W końcu wykres wyznaczył mi ovulacje
Teraz pozostaje mi tylko czekać
Planowo za !0 dni ma przyjść @ !!
Oby nieee
Buziaki :*
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !! 1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
She86 wrote:Lili gratuluję nowego domku!
Do mnie wieczorkiem przylazła @, zrobiło mi się mega smutno, bo okres się spóźniał i robiłam sobie nadzieje. W pierwszą ciaże zaszłam dopiero w 8 cs na lekach i coś czuję że tym razem bedzie podobnie
Tak mi przykro
Oby nowy cykl był owocny :*She86 lubi tę wiadomość
Mój cud Hania 3,5 roku
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
Oluniaaa wrote:Hej dziewczyny.
Do @ jeszcze ponad tydzień. A brzuch boli od 2 dnia po owulacji jak na okres. Podbrzuszu tak ciągnie i rozpiera. Nie wiem co myśleć boję się że przyjdzie :'(
A u Was jak tam. Która testuje dziś?
Też tak mam, dzisiaj 3dpo a Od dwóch dni pobolewa mnie delikatnie brzuch, ciągnie i rozpiera!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 09:18
Mój cud Hania 3,5 roku
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG!