Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
She, Luceccita, Kasiula, :*
Olunia, może to objawy owulki? Może się przesunęła? Ja mam takie pobolewanie przed. W tym cyklu brzuch mnie ostro bolał 16dc, wtedy kiedy wyszedł pozytywny test owu. Wieczorem było przytulanko i po nim tak mnie jajnik naparzał, że myślałam, że się przekręcę :[ Na następny dzień rano też, a po południu jak ręką odjął.
She86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hej Lili Widzę, że trochę nas będzie na testowanie w tym samym czasie sporo dziewczyn jest właśnie po owulce
Ja też u siebie obstawiam termin @ na 20.10 ale planuje robić bete jakoś 17.10
chociaż szanse mare w tym cyklu jak w każdym w sumie...
She smutno mi pare dni i bedziesz juz widziala kolejna szanse wiec humorek sie poprawi
Luccecita a urodziny dobrze dziękuje tort wyszedł piękny i wszystkim smakował ktory dc u Ciebie ? w pt juz jest możliwość żeby test Ci wyszedl?
Olunia Ty też widzę termin @ masz podbny do mnie. Dziwne, że tak szybko masz bóle @-powe
Kasiula to będzie nam raźniej za tydzień
She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lilirose wrote:She, Luceccita, Kasiula, :*
Olunia, może to objawy owulki? Może się przesunęła? Ja mam takie pobolewanie przed. W tym cyklu brzuch mnie ostro bolał 16dc, wtedy kiedy wyszedł pozytywny test owu. Wieczorem było przytulanko i po nim tak mnie jajnik naparzał, że myślałam, że się przekręcę :[ Na następny dzień rano też, a po południu jak ręką odjął.
Owulka sądze że była wtedy kiedy wyznaczył program. Brzuch bolał, a lewy jajnik rwał, test wyszedł pozytywnie wiec czułam tą owulacje. później dwa dni nic nie bolało. a trzeciego ból na @ i tak ciągle pobolewa.
No i czuje że mokro jest. taki biały lepki śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 10:28
-
Dziewczyny, ja to Wam zazdroszczę, że wiecie który dc
Od dzisiaj zaczęłam znów mierzyć temperaturę, bo w nocy była tylko jedna pobudka do małej (hurra!), ale jest na tyle niska, że na żadną fazę lutealną to nie wygląda. Ech, za tydzień mam wizytę u gina, odliczam dni...
I jeszcze ta pogoda... Ale mimo niej - dobrego dnia dzisiaj! -
Oluniaaa wrote:Owulka sądze że była wtedy kiedy wyznaczył program. Brzuch bolał, a lewy jajnik rwał, test wyszedł pozytywnie wiec czułam tą owulacje. później dwa dni nic nie bolało. a trzeciego ból na @ i tak ciągle pobolewa.
No i czuje że mokro jest. taki biały lepki śluz.
Co u Was dziewczyny? Mnie piersi bolą od owulki i to tak porządnie zbliża się termin@ i znowu zaczynam się stresować. Boję się, że przez to prolaktyna mi skoczy i z bejbi nici...Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Olunia, jak dzisiaj! Dalej boli?
no w dalszym ciągu boli, nawet tak mierzi a nie boli. piersi zrobiły się ciężkie i sutki wrażliwe.
Modle się żeby to były oznaki ciąży.
I w dodatku rano mnie troszeczke mdliło, tylko nie wiem czy to juz psychika nie działa. -
U mnie 10dpo i musiałam iść rano szybko się wysikać , bo tak mnie test kusił, że maskara....
Oczywiście mam full objawów ciążowych: cycki bolą (ale bolą zawsze od ovu), kłuje mnie podbrzusze (jak zawsze), cera mi się pogorszyła jak nigdy (ale przecież dopiero co wróciliśmy z wakacji, a tam slońce, chlorowana woda itp).
Czyli albo jestem w ciąży albo nieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:43
-
santoocha wrote:U mnie 10dpo i musiałam iść rano szybko się wysikać , bo tak mnie test kusił, że maskara....
Oczywiście mam full objawów ciążowych: cycki bolą (ale bolą zawsze od ovu), kłuje mnie podbrzusze (jak zawsze), cera mi się pogorszyła jak nigdy (ale przecież dopiero co wróciliśmy z wakacji, a tam slońce, chlorowana woda itp).
Czyli albo jestem w ciąży albo nie
Ja bym już zrobiła. w pierwszej ciąży dwie kreski wyszły już 9dpo .Magdziunia12 lubi tę wiadomość
-
U mnie w tym cyklu jak w żadnym innym bolą cycki niemiłosiernie ale nie myśle że to objaw ciąży, narazie pełen luz i spokój. Pewnie gdzieś za tydzień bede się bardziej denerwować tym bardziej że planowałam testować 22, ale teraz tak licze, licze i licze i 22 to bedzie już 15dpo wiec nierealne żebym do tego czasu dotrzymała.
Adele jak tam przygotowania do ślubu, dużo osób bedzie? -
Hej dziewczyny teraz najgorsze tygodnie objawowo ciążowe heheh
Kasiula
Robimy skromne przyjęcie na 34os. Kameralna sala cala w czerwonej cegle, wystrój bedzie jesienny czyli zlote szyszki, dynie i pelno świec do tego rustykalne dodatki nie moge się doczekać !Kasiula09, santoocha lubią tę wiadomość
-
Olunia, oby to była ciąża! Wydaje mi się, że te bóle to sprawka hormonów.
Ja mam takie objawy co miesiąc, że powinnam mieć trojaczki przynajmniej hahaha
Śmieję się tak z siebie zawsze, ale w tym cyklu jakoś inaczej. W tamtym piersi mnie tak nie bolały, podobnie owulki tak nie czułam. A w tym prawie się przekręciłam, tak mnie jajnik naparzał i piersi też bolą, nawet jak ich nie dotykam. Może to kwestia progesteronu, może w tym cyklu był jego większy wystrzał?
Najgorszy czas teraz, najbardziej mi się dłuży. Poza tym stresuję się bezsensownie i to też może być przyczyna nieudawania się... Jak się relaksujecie? Co robicie, żeby nie myśleć?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Lili
Nie da sie nie myslec jak sie bardzo chce dzidziusia ... mozna miec wieksze badz mniejsze jazdy ja mialam kilka miesiecy te wieksze i to nie bylo dobre ani dla mnie ani dla mojego partnera... Teraz miałam zajęte 2 miesiące to tak nie mam ciśnienia ale czuje w listopadzie bede miec parcie
U Ciebie dopiero 2cs wiec spokojnie