Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję dobrych wieści na badaniach. Córeczki są super
DoveLove piękny wynik. Ja jutro idę robić jakieś z mam stracha. Widzę że się nakręcam, macam po cyckach czy tak samo bolą. Dalej niech już będzie piątek po wizycie. -
nick nieaktualnyA ja czekam na niedziele. Bardzo mocno wierze, razem wierzymy ze sie udalo, dostaliśmy druga szanse w tym samym cyklu chociaz nie do konca ja wykorzystaliśmy, obstawialam cykl bezowulacyjny, ale coś tam w okolicach owulacji bylo, moze to ten szczesliwy cykl. Jak nie to bede plakac i pic w sylwestra.
-
nick nieaktualny
-
DoveLove kurde początek i zaraz z chorobą, ale są teraz leki dozwolone w ciąży więc lepiej leczyć. Dużo zdrówka.
Urszulka super że córka się tak cieszy -
DoveLove wrote:Lekarka długo mnie badała i rozważała za i przeciw ale wyjścia nie ma...
Widzę, ze sypią nam sie coreczki
Aby szczęśliwie do końca!
Nasz Młody jeszcze nie wie, czekam na potwierdzenie u gina i jak będzie wydruk Usg to wtedy mu powiemy
-
nick nieaktualnyDove u mnie też najprawdopodobniej angina
ale żadne leki nie działają na to gardło. Wiec tez dostane prochy. Pamiętam ze w pierwszej ciąży byłam długo chora ale.się wyleczyłam sama w tedy.
Słaba @ mam jakoś. Może to przez ta operacje. Na brzuchu mam takie zgrubienie i juz się martwię ze zostanie takie cos.wygląda nieesteycznie. Blizna cieniutka ale pod skórą czuć gruba kreche. Oby to były nici poprostu bo wygada jak wałek taki:/ spuchniety trochę
-
Moja koleżanka też miała angine i antybiotyk na początku ciąży i ma zdrowego synka. Trzeba być Dobrej myśli. DoveLove czy ten cykl był jakiś inny że się udało?
Ja mam zamiar powiedzieć dopiero jak będzie widać, niestety mam złe doświadczenie.
Hugolina jeszcze jest bardzo wcześnie, może jeszcze wszystko ładnie będzie wyglądać. Najważniejsze żeby zaskoczyło. Z przypomnij mi lekarze ci mówili kiedy możesz się zacząć starać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 20:00
-
Hugolina87 wrote:Dove u mnie też najprawdopodobniej angina
ale żadne leki nie działają na to gardło. Wiec tez dostane prochy. Pamiętam ze w pierwszej ciąży byłam długo chora ale.się wyleczyłam sama w tedy.
Słaba @ mam jakoś. Może to przez ta operacje. Na brzuchu mam takie zgrubienie i juz się martwię ze zostanie takie cos.wygląda nieesteycznie. Blizna cieniutka ale pod skórą czuć gruba kreche. Oby to były nici poprostu bo wygada jak wałek taki:/ spuchniety trochę
U mnie Młody na antybiotyku, bo przez 4 dni ciagle goraczkowal bez innych objawow i w końcu nie bylo na co czekać. Spaliśmy razem u Rodziców, ciągle na mnie wisial i pewnie sie zarazilam.
A tak długo trzymalam sie bez choroby, echhh...
Ta blizna jeszcze moze byc opuchnieta w środku, stąd zgrubienie. A kiedy masz kontrole?
-
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Moja koleżanka też miała angine i antybiotyk na początku ciąży i ma zdrowego synka. Trzeba być Dobrej myśli. DoveLove czy ten cykl był jakiś inny że się udało?
-
Hugolina87 wrote:Kontrolę mam mieć miesiąc po także jeszcze czas. Dopiero dziś mijają dwa tygodnie
przypuszczam że to te szwy wewnętrzne na każdej warstwie. A starac się można po min 3 miesiącach
a najlepiej po 6 ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoveLove wrote:To jak po takim czasie żołnierze rusza do akcji to musi byc Złoty Strzał!
Spokojnie♡♡ można po miesiącu hehe ale nie wskazane jest chyba zachodzić w ciążę szybciej niż po trze ch miesiącach. Tyle że z naszym szczęściem to już bym mógła zacząć a zaskoczy za rok