Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:U mnie dziewczynka raczej
Ale czekam jutro na polowkowych czy sie potwierdzi ostatecznie
. Czuje się dobrze,ruchy już czuje więc się cieszę
. Trzymam kciuki za wizytę
. A jak Ty się czujesz?
Też mi się marzy jeszcze jedna córeczka, wszyscy nam teraz strasznie życzą syna, jakby posiadanie parki było większym szczęściem niż dwóch dzieciaczków tej samej płci, co mnie ostatnio zaczęło irytować
Kilka tygodni męczyły mnie mdłości i wymioty, ale teraz się trochę wyciszyło. Tyle tylko że jakiś kaszel złapałam, ale też już trochę przechodzi
-
Też nie rozumiem czemu zawsze życzą parki ludzie. Ja chciałam dwie córeczki
. Ja już w 12 tc wstępnie dowiedziałam się,że wygląda na córkę . Potem moja lekarz w 15 tc powiedziała,że wygląda na dziewczynkę i ostatnio na wizycie też. Więc raczej na 99,99% już tak będzie
. Dobrze,że już mdłości i wymioty przechodzą
.
-
o, to szybko Ci płeć zaczęli określać
wiadomo że dzieciaczki się kocha jednakowo bez względu na płeć, ale jak wczoraj ogłosiliśmy wiadomość o ciąży dziadkom mojego M, i usłyszałam :"to oby był teraz chłopak" to aż mnie zagotowało. Ważne żeby z dzidzią było wszystko dobrze
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bolał was trochę brzuch tak okresowo jakby na początku ciąży?
Nie pokoi mnie to, nie mam żadnych plamien ani innych złych objawów.
Dla mnie najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, reszta się nię liczy czy chłopiec czy dziewczynka. -
DoveLove - Gratulacje! Nudnych 9 miesięcy życzę!
Co do płci to dla mnie nie ma znaczenia. A od zawsze marzą mi się bliźniaki
Ja byłam na kontrolnej wizycie po poronieniu. Wszystko w porządku. W macicy czysto. Jednak lekarz radził wstrzymać starania. Mamy poczekać aż miną 2 miesiączki. Czyli starania od następnego cyklu.
Ciężkie były dla mnie te Święta. Mieliśmy ogłosić dobrą nowinę, niestety nie było nam to dane. Staram się skupić na synku i nie myśleć zbyt wiele. Ale jest ciężko.
12.03.2015 synek Nathaniel
12.08.2016 Aniołek 9 tydzień cp
25.11.2017 Aniołek 6 tydzień -
aLunia wrote:Dziewczyny bolał was trochę brzuch tak okresowo jakby na początku ciąży?
Nie pokoi mnie to, nie mam żadnych plamien ani innych złych objawów.
Dla mnie najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, reszta się nię liczy czy chłopiec czy dziewczynka.
-
Dzięki dziewczyny, ja w poprzechnich ciążach tak nie miałam dlatego to mnie tak zastanawia.
Malami ja miałam takie zeszloroczne święta więc wiem co czujesz, najgorszy czas... -
Na parę dni ją odstawiłam, bo test byl negatywny, ale mam nadzieję, ze bedzie w porządku.
Bardziej mnie martwi goraczka, bóle mięśniowe i bol gardła...biore tylko paracetamol i jakies ziolowe tabletki na ból gardła. Chyba zaraz pojadę na pomoc nocną, bo ledwo żyje
-
DoveLove wrote:Na parę dni ją odstawiłam, bo test byl negatywny, ale mam nadzieję, ze bedzie w porządku.
Bardziej mnie martwi goraczka, bóle mięśniowe i bol gardła...biore tylko paracetamol i jakies ziolowe tabletki na ból gardła. Chyba zaraz pojadę na pomoc nocną, bo ledwo żyje
To bierz luteinkę, bierz
Alunia - ja długo miałam na początku takie bóle jak na @ ale dużo delikatniejsze. Możesz wziąć no spę jak jest nieprzyjemnie.
Moja córa dziś widziała swoje rodzeństwo. Stópki, rączki, serduszko. Jest zachwyconaHugolina87, DoveLove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny