Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitaj jus@tyna
ja się staram od ponad roku. Po drodze zrobiłam badania hormonów, wyniki okej. Przeszłam laparoskopie-od środka tez wszysto było ładnie, prócz blizny po cc, która niedawno miałam poprawiona także przeszłam laparotomie również
świeża sprawa wiec narazie starania są wstrzymane chcąc nie chcąc
na 18 go się umowilam do gina na kontrol. Nie wiem czy się coś zmieni czy będziemy się starać w nieskończoność. Myślę że kiedyś poprostu przyjdzie ten moment i zaskoczy
narazie wszechświat jakoś nam nie sprzyja ze wszystkim..
-
nick nieaktualny
-
Laaaaa DoveLove moje gratulacje. Wspanialee :*
Mnie dzisiaj trochę brzuch boli nie wiem czy coś złego się dzieje czy co. Piersi mnie bardzo bolą. Dopiero w czwartek idę na betę a w piątek gin.DoveLove lubi tę wiadomość
-
Gibonek ja mam torbiel pierwszy raz i mam nadzieję że ostatni
.
Ja myślałam że już nie wrócę do starań bo miałam już dość tego wszystkiego odpuściłam totalnie ale teraz powtórzę badania i zobaczymy.
Ja miałam drożność jajowodów robione i oba są drożne tak więc jest ok wszystkie badania hormonalne też w normie u męża nasienie też jest ok.
A już mija prawie rok dokładnie minie na początku stycznia bo tak zaczęliśmy się starać.
DoveLove super a teraz zrób betę dla potwierdzenia i na spokojnie.
DoveLove lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:Witaj jus@tyna
ja się staram od ponad roku. Po drodze zrobiłam badania hormonów, wyniki okej. Przeszłam laparoskopie-od środka tez wszysto było ładnie, prócz blizny po cc, która niedawno miałam poprawiona także przeszłam laparotomie również
świeża sprawa wiec narazie starania są wstrzymane chcąc nie chcąc
na 18 go się umowilam do gina na kontrol. Nie wiem czy się coś zmieni czy będziemy się starać w nieskończoność. Myślę że kiedyś poprostu przyjdzie ten moment i zaskoczy
narazie wszechświat jakoś nam nie sprzyja ze wszystkim..
W końcu się uda ja również nie sądziłam że tyle to będzie u nas trwałojuż nawet odpuściłam ale obiecałam sobie że po nowym roku jeszcze raz zrobię badania i zobaczymy @ mam regularnie co 30 dni. Właśnie dzisiaj mam pierwszy dzień @ do gina idę 5.01.
-
nick nieaktualny
-
Jus@tyna wrote:Gibonek ja mam torbiel pierwszy raz i mam nadzieję że ostatni
.
Ja myślałam że już nie wrócę do starań bo miałam już dość tego wszystkiego odpuściłam totalnie ale teraz powtórzę badania i zobaczymy.
Ja miałam drożność jajowodów robione i oba są drożne tak więc jest ok wszystkie badania hormonalne też w normie u męża nasienie też jest ok.
A już mija prawie rok dokładnie minie na początku stycznia bo tak zaczęliśmy się starać.
DoveLove super a teraz zrób betę dla potwierdzenia i na spokojnie.
trzymam kciuki, będzie dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dove... Mega gratki.. Rosnijcie zdrowo. Który to jest tydzień? I kiedy @miała przyjść?
Edit. Już sobie zerknelam na wykres. Tak tylko chciałam wiedzieć czy przypadkiem sierpnioweczka nie będziesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2017, 18:53
DoveLove lubi tę wiadomość
-
chabasse wrote:Dove... Mega gratki.. Rosnijcie zdrowo. Który to jest tydzień? I kiedy @miała przyjść?
Edit. Już sobie zerknelam na wykres. Tak tylko chciałam wiedzieć czy przypadkiem sierpnioweczka nie będziesz.
Wychodzi jakoś 5tydzieńNasz starszak też z sierpnia
Powiem Wam, banał, ale naprawdę kompletnie nie spodziewałam się dwóch kresek. Wczoraj świętowaliśmy z Rodzicami a dzis poprawiłam winem z teściową. Wzięłam też aspiryne bo cos mnie rozkłada. Ale w drodze powrotnej ze świąt zajechalismy po antybiotyk dla Mlodego i przy okazji Mąż wziął mi test dla świętego spokoju.
I taaaaka niespodziewajka