Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Mam pytanie do tych co biora luteine.. Jak ja bralam to plamien nie bylo ale jak odstawilam to juz sa.. Normalne to ? Liczylam,ze odrazu @ przyjdzie bez nich
No to ja już bym zapytała gina skąd.
-
Ja bralam luteine przy Clo ale plamien nie mialam, dopiero kilka miesiecy pozniej bez luteiny. I tez sie zastanawiam, czy nie brac znowu na wlasna reke, poki mam zapas. Nie dobije sie tu do gina przez kilka miesiecy pewnie, a i tak mi nic nie doradza konowaly brytyjskie
Wysla mnie do kliniki prywatnie na ivf i tyle, a nie stac mnie za bardzo, no i za duzo tego juz jak dla mnie... Za dlugo to trwa i zbyt wiele przeszlam przy hormonach, operacjach itd. Nic z tego nie wychodzi.
Czytalam dzisiaj jak to pary maja 20% szans co miesiac bez problemow z nieplodnoscia jak pcos itd i sobie mysle, ze to w ciul niesprawiedliwe, ze ja akurat mam tyle problemowKolejny ROK w dupie.
Adele tulam, wiem co ci w glowie siedzi, doskonale wiem kochana :*60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat dzieki tez wiem co czujesz.. :* ja mam wrazenie,ze doszlam do ściany i nie wiem co dalej. Mysle co jest ze mną nie tak i o co chodzi. Tez nie mamy kasy na prywatne kliniki.. Wiec jak narazie pozostaje mi tak o sobie czekać.. A to mnie jeszcze bardziej wkurza
-
nick nieaktualnygibonek wrote:Jeszcze nie robiłam testu boli mnie podbrzusza tylko... Nawet jak bym była w ciąży to by był już 9 tydz. Test zrobię po Świętach.
Wesołych Świąt i Spełnienia Marzeń
Gibonek nie chce Cię ponaglac, nie wiem czy nadal jest to "becikowe" ale kiedys jak bylo to żeby dostać to ciężarna musiala miec zalozona karte ciąży do 10tyg.ciazy. fajnie zebys byla w ciazy i zdazyla, to są nasze pieniadze. -
Iza84 wrote:Gibonek nie chce Cię ponaglac, nie wiem czy nadal jest to "becikowe" ale kiedys jak bylo to żeby dostać to ciężarna musiala miec zalozona karte ciąży do 10tyg.ciazy. fajnie zebys byla w ciazy i zdazyla, to są nasze pieniadze.
-
nick nieaktualnyMoje dziecko dopiero poszlo spac a ja padam juz na ryjek. Robilam dzis za Krzysie-bylam kierowcą, najlepsze jak wodeczka sie skonczyla (u moich rodzicow bardzo malo sie pije, mama niewiele miala a dzis wszystkim pijacym dobrze wchodzila) i byl wyjazd na stacje benzynowa.
Zachcialo mi sie usuwania pieprzykow tuz przed swietami, jedna rana paskudzi mi sie i zaczela dzis ropiec. I mam problem. Stosowalam sie do zalecen ale brzydko sie robi. Musze przeczekac jutro i w srode dostac sie do chirurga niech to zobaczy. -
nick nieaktualny