Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hah ale cyrk. Czwarty miesiac po laparo jajnikow i wycieciu miesniaka, no i teraz mnie zawsze pare dni po owu pobolewa blizna jakby w srodku
Normalnie bym powiedziala, ze jajnik ciagnie albo podbrzusze cmi, a tu ta blizna mnie wkurza. Eeee?...
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej
A ja jeszcze @ nie dostałam 5 dzień mi się spóźnia, ostatnio dostałam 2 dni wcześniej w dniu wyjazdu mojego męża trwał krótko jeden dzień i 2 dni plamienia w tym 1 dniu żużylam 6-8 podpasek a potem wkładki.
Moj mąż już wrócił i miałam dostać @ a go brak narazie się nie martwię ale zastanawiam się czy jest możliwość czy bym była w ciąży okres był dziwny nawet wam pisałam że muszę gin zapytać czy to normalne żeby była duża ilość galaretowego czegoś . Bolą mnie jajniki od czasu do czasu ale nic pozatym nie tak mocno żebym szalał z niepokoju, tak chciałam szybko go dostać a tu klapa może dostanę pod choinkę, a jeśli będę robić test to chyba po świętach, jakoś tak nie czuje żebym była w ciąży. -
No to sikaj na test i sie dowiemy
Powinien juz wyjsc, gdyby mial byc pozytywny
A jesli nic nie wyjdzie, to czekasz na @. Mi sie kiedys spoznila 10 dni. Juz sie podjaralam a tu pcos sobie jaja robilo
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
gibonek wrote:Hej
A ja jeszcze @ nie dostałam 5 dzień mi się spóźnia, ostatnio dostałam 2 dni wcześniej w dniu wyjazdu mojego męża trwał krótko jeden dzień i 2 dni plamienia w tym 1 dniu żużylam 6-8 podpasek a potem wkładki.
Moj mąż już wrócił i miałam dostać @ a go brak narazie się nie martwię ale zastanawiam się czy jest możliwość czy bym była w ciąży okres był dziwny nawet wam pisałam że muszę gin zapytać czy to normalne żeby była duża ilość galaretowego czegoś . Bolą mnie jajniki od czasu do czasu ale nic pozatym nie tak mocno żebym szalał z niepokoju, tak chciałam szybko go dostać a tu klapa może dostanę pod choinkę, a jeśli będę robić test to chyba po świętach, jakoś tak nie czuje żebym była w ciąży. -
nick nieaktualnyOlinkowA wrote:Hugolina, no niestety przy przeciwzakrzepowych nie można alko.
Mój Mąż miał operowane więzadło i też była posucha z alkoholem...
Pasowałoby aby każda co miesiąc zaskoczyła
Może to będzie nasze postanowienie noworoczne wątku?
Ja za miesiąc na kontrolę pójdę i się okaże kiedy w ogóle będę mogła zacząć starania i jak to wygląda. Miesiąc zakazu na ❤️ mam ogólnie a później nie wiem. -
nick nieaktualnyProszeczek na nerwy i do roboty. Dziecjo6 mi sie zakatarzylo i to na same swieta. Oby tylko na katarze sie skonczylo ale juz zawalona ze w nocy stekala bo ciezko bylo oddychac. A wczoraj rano dalam pierwsza tabletke szczepionki doustnej a po popoludniu wróciła z katarem. Maz mowi zeby nie dawac, na ulotce tez pisze zeby podawac jak nie ma infekcji. I chyba tak zrobie.
-
nick nieaktualny
-
Ja już z rodzinką u moich Rodziców. Wciągnęła mnie świąteczna atmosfera i przygotowania
Na parę dni pewnie zniknę. A dla Was moje Kochane spokoju i zdrowia na Świętapogody ducha, rodzinnego ciepła i miłości, miłości, miłości
Iza84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja również się przyłączam do życzen dużo zdrowia, szczedcia i pogody ducha na codzień. I oby w przyszłym roku to nasze stałe grono było już szczęśliwie rozpakowane bądź z ogromnym brzuchem :*
Iza84, chabasse lubią tę wiadomość
-
Wesolych Swiat dziewczyny
Zdrowka, szczescia, pomyslnosci i blogoslawienstwa Bozego.
No i nie zapominajcie, co jest w tym czasie najwazniejsze; nawtrzachac sie jak najwiecej pierogow, zanim sie inni rzucaIza84, chabasse, jangwa_maua lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning