Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Olinkowa a może to ciąża? Też uważam że są badziewne.
YellowAnn z jednej strony in większe objawy tym większe stężenie hormonu więc dobrze
Ja trochę się boję dopisać do sierpniowek.
-
Aluniu jak nie chcesz zwariować to lepiej zostań tu
. Ja czasami już nie mogę czytać co dziewczyny piszą. Wolę jednak tutaj. Czasami się na majowkach udzielę,ale bez szału. Podczytuje tylko tak jak mówię. Jedną drugą nakręca. Na początku wiadomo jeszcze część dziewczyn jednak traci ciążę i jest przykro czytać
.
-
Nie będę robić już kolejnego testu (zrobiłam jeden paskowy, kilka dni temu).
Nie mam kompletnie żadnych objawów na @, piersi milczą, w brzuchu czasem coś zakłuje i ten biały śluz, poza tym cisza.
Jutro wyjeżdżamy do Mamy na Święta, nie chce się niepotrzebnie nakręcać.
-
Jangwa właśnie myślę podobnie jak ty.
Olinkowo ja robiłam Test i wyszedł bladzioch, następnego dnia paskowy i nic a za dwa dni normalny i mocna ładna kreska.
Berta urosła z 400 na 970 uuf jak piekniejangwa_maua, chabasse, Kasia 1805, Kat83, karolcia87, Adele27, Lotopałanka, Urszulka89, Eska lubią tę wiadomość
-
aLunia wrote:Jangwa właśnie myślę podobnie jak ty.
Olinkowo ja robiłam Test i wyszedł bladzioch, następnego dnia paskowy i nic a za dwa dni normalny i mocna ładna kreska.
Berta urosła z 400 na 970 uuf jak pieknie
Ale to mój 38 dzień cyklu jakby miało coś wyjść to by wyszło (chyba).
Strasznie długie mam te cykle, ostatnio dostałam luteinę na wywołanie to dostałam dopiero 46 dnia @.
To jest jakaś masakra.
Temperaturę mierzyłam kilka dni temu to jest na poziomie 37,2.
Alunia super że beta rośnie, tylko się cieszyć takim cudem w Święta! -
Olinkowa rozumiem... Kurde najgorsze to czekanie.
Chabasse ciężko mi powiedzieć wydaje mi się że zaczyna się 5, ja ogólnie miałam opóźniona owulacje więc tak 4/5 można liczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 12:47
-
Adele27 wrote:Iza też mam dziś 29dc a miałaś kiedyś tak późno owu?
Ja mam pytanie do tych co pozytywy wysikałyjaki to był test i jak wcześnie?
Muszę dziś jakiś kupić najbardziej czuły i nie wiem czy brać żółtego bobo czy jaki bo miałam jakiś tani za 3zł w domu i sikłam dziś 10dpo wg of no i biało może za szybko nie wiem dlatego siknę chyba rano w Wigilię ehhh nie ma lepszeo terminu chyba...
Dove jesteśmy w tej samej sytuacji tylko ja mam dziś 10dpo a jakie Ty zawsze testy robisz? mi dziś ładnie temp w końcu skoczyła bo miałam spadek 7dpo ale czytałam,że przy Luteinie może być temp podwyższona... dziś 10 dzień bedę brałą lutke bo kurde odrazu po owu zaczełąm a mołam odczekać trocheJa miałam pink super czuły z domowego laboratorium. On ma czułość 10 mIU/ml. Jak masz sikać to tylko na te z czułością 10.
-
Adele27 wrote:Iza też mam dziś 29dc a miałaś kiedyś tak późno owu?
Ja mam pytanie do tych co pozytywy wysikałyjaki to był test i jak wcześnie?
Muszę dziś jakiś kupić najbardziej czuły i nie wiem czy brać żółtego bobo czy jaki bo miałam jakiś tani za 3zł w domu i sikłam dziś 10dpo wg of no i biało może za szybko nie wiem dlatego siknę chyba rano w Wigilię ehhh nie ma lepszeo terminu chyba...
Dove jesteśmy w tej samej sytuacji tylko ja mam dziś 10dpo a jakie Ty zawsze testy robisz? mi dziś ładnie temp w końcu skoczyła bo miałam spadek 7dpo ale czytałam,że przy Luteinie może być temp podwyższona... dziś 10 dzień bedę brałą lutke bo kurde odrazu po owu zaczełąm a mołam odczekać troche
-
YellowAnn wrote:ALunia 3mam kciuki;* ja czuję się licho.. mdlosci i slabiutko. Ale tsh z 3.5 na 1.25 . Toksoplazmoza i cytomegalo przebyte ale bez świeżego zarażenia. Także ok . 27 mam badanie:) A Urszulko ty jak z badaniami?
a 8.01 usg genetyczne.
Taki test miałam i wg mnie najlepszy
https://www.doz.pl/apteka/p124333-Domowe_Laboratorium_Pink_Super_Czuly_domowy_test_ciazowy_plytkowy_1_szt.
-
Urszulka89 wrote:Ja luteinę brałam 2 dni po owu a potem brałam do 28 dc. Potem 28 dc robiłm test (to było jakieś 11 dpo) jak negatyw to luteinę odstawiałam.
Kurde a kupiłam tego bobo żółtegosiknę w nd rano to będzie 12dpo choć jak dziś nie wyszło to pewnie już nie wyjdzie
-
nick nieaktualnyJa trochę ubolewam bo mam jeszcze na tydz zastrzyki przeciwzakrzepowe i nie mogę za bardzo pić w święta, a bym sobie coś chętnie gulnela. Coś mi ucielo post
życzę Wam dziewczynki cudu na święta. Nadzieję mieć można.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 17:43
-
Iza84 wrote:Dobra, swieta wazniejsze. Podpaski są, test jest, albo w prawo albo w lewo. Okaze sie.
-
nick nieaktualny