Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza też mam dziś 29dc a miałaś kiedyś tak późno owu?
Ja mam pytanie do tych co pozytywy wysikałyjaki to był test i jak wcześnie?
Muszę dziś jakiś kupić najbardziej czuły i nie wiem czy brać żółtego bobo czy jaki bo miałam jakiś tani za 3zł w domu i sikłam dziś 10dpo wg of no i biało może za szybko nie wiem dlatego siknę chyba rano w Wigilię ehhh nie ma lepszeo terminu chyba...
Dove jesteśmy w tej samej sytuacji tylko ja mam dziś 10dpo a jakie Ty zawsze testy robisz? mi dziś ładnie temp w końcu skoczyła bo miałam spadek 7dpo ale czytałam,że przy Luteinie może być temp podwyższona... dziś 10 dzień bedę brałą lutke bo kurde odrazu po owu zaczełąm a mołam odczekać troche
-
nick nieaktualnyAdele nigdy tak pozno nie mialam. To moj 11 cykl z termometrem i wiem ze w kwietniu i w maju mialam bezowulacyjne i obstawialam ze ten tez. Pozostaje tylko czekac.
Wiem ze w rossmanie mozna kupic test o czulisci 10 ale czy dobry to nie mialam okazji sie przekonac. -
nick nieaktualnyA ja dzis latam bez biustonisza bo boli po tych pieprzykach a biustonosz to jak druga skora, tak mi dziwnie. Dobrze ze tylko po domu, męża z dzieckiem wyslalam do przedszkola i na zakupy a ja biore sie za ciasta. Moja córka nie chce jesc, chyba juz przezywa tego mikolaja i prezenty, wczoraj sama ubrala swoja choineczke, pol dnia ją stroila i oczywiscie na rozowo, fioletowo i czerwono.
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:
Dove jesteśmy w tej samej sytuacji tylko ja mam dziś 10dpo a jakie Ty zawsze testy robisz? mi dziś ładnie temp w końcu skoczyła bo miałam spadek 7dpo ale czytałam,że przy Luteinie może być temp podwyższona... dziś 10 dzień bedę brałą lutke bo kurde odrazu po owu zaczełąm a mołam odczekać troche
Ja mam teraz test quixx, chyba czułość 25, nie mialam jak leciec po żółtego bobo do Rossmanna a ten lubię najbardziej.
Ja drugi cykl biore po owu, lekarz kazal brac 16-24dc, ale samą owu mialam 21-22dc, wiec nie wiem czemu tak zlecił.
Brzuch mnie boli okresowo wiec pewnie test niepotrzebny sie okaże.
-
Ja miałam Bobo test i tam jest napisane że wykrywa ciążę już 7 dni po owulacji. No i mi fsktycznie wyszła baaardzo słaba kreska. Wydaje mi się że to było właśnie 10 dpo albo 11. Alw jak zrobiłam te paskowe to kompletnie nic. Zresztą pialam wam.
-
A ja dziś poszłam na betę. Byłam w środę i była 400 jakoś po 12 godz od wcześniejszego badania (wcześniej 309 więc ładnie urosła). Poszłam zrobić u siebie bo bym musiała daleko jeździć do szpitala, bo gin mi mówiła żeby to było z jednego laboratorium. Więc teraz już na podstawie tego będę sprawdzać. Więc bardzo się boję. Mam nadzieję że ładnie urośnie.
-
Iza to ty zamiast święta szykować to musisz męża gonić hehe.
DoveLove trzymam kciuki. Mnie też brzuch bolał okresowo. Kiedy planujesz zrobić? -
Właśnie zrobiłam, żeby wiedziec co dalej z luteiną.
Biało
Czekam wiec na @, który pewnie boleśnie ze mnie zakpi i przyjdzie w Wigilie
W styczniu w końcu wizyta u endo i może spróbuje Ovarinu. Czegoś trzymać się trzeba...
aLunia, trzymam kciuki za betke. Do tej pory ładnie urosła, musi byc dobrze
-
Adele27 wrote:Iza też mam dziś 29dc a miałaś kiedyś tak późno owu?
Ja mam pytanie do tych co pozytywy wysikałyjaki to był test i jak wcześnie?
Muszę dziś jakiś kupić najbardziej czuły i nie wiem czy brać żółtego bobo czy jaki bo miałam jakiś tani za 3zł w domu i sikłam dziś 10dpo wg of no i biało może za szybko nie wiem dlatego siknę chyba rano w Wigilię ehhh nie ma lepszeo terminu chyba...
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Iza to ty zamiast święta szykować to musisz męża gonić hehe.
DoveLove trzymam kciuki. Mnie też brzuch bolał okresowo. Kiedy planujesz zrobić?
Alunia 3 dni po owulacji to juz po ptokach, zadne jajeczko tyle nie przetrwa. Jak te jego dozyly to szansa jest, jak marnoty to polegly przed owulacja. A gonic to ja moge ale do roboty. I tak bardzo duzo mi pomaga. -
Iza84 wrote:A ja dzis latam bez biustonisza bo boli po tych pieprzykach a biustonosz to jak druga skora, tak mi dziwnie. Dobrze ze tylko po domu, męża z dzieckiem wyslalam do przedszkola i na zakupy a ja biore sie za ciasta. Moja córka nie chce jesc, chyba juz przezywa tego mikolaja i prezenty, wczoraj sama ubrala swoja choineczke, pol dnia ją stroila i oczywiscie na rozowo, fioletowo i czerwono.
U mnie nadal @ brak.
Ubieram w pracy choinkę, czuje że coś mnie zalewa, myslę nareszcie @ przyszła, pobiegłam do WC a tu nic, biało jak na skoczni narciarskiej.
Z każdym dniem coraz więcej białego śluzu i nic poza tym, czasem jakieś kłucie w brzuchu i tyle.
A cycki jakby mi umarły, nie czuje kompletnie nic, żadnego nabrzmienia, tkliwości nic.
Zawsze cos tam mnie bolało przed @.
I tak się zastanawiam że nieźle mam pokićkane z hormonami. -
aLunia wrote:Ja miałam Bobo test i tam jest napisane że wykrywa ciążę już 7 dni po owulacji. No i mi fsktycznie wyszła baaardzo słaba kreska. Wydaje mi się że to było właśnie 10 dpo albo 11. Alw jak zrobiłam te paskowe to kompletnie nic. Zresztą pialam wam.
Trochę nie wierzę tym testom, one są badziewne według mnie -
Kurczre ja nie pamiętam nazwy mojego testu. Chyba tez pretest coś ni sie kołacze. Wiem ze na opakowaniu jest ta aktorka Monika Mrozowska a w środku jest pokemniczek na siusiu.
A w ogólele przypomniało mi sie jeszcze.. Nie wiem czy to miało wpływ na zajście. Ale ja ostatnie parę miesięcy zazywalam cis takiego jak młody jęczmień. Taki zielony proszek do rozróżnienia z wodą. Pomoc to bomba witaminowe i dobrze wpływa igolnie na organizm. Dzięki niemu chyba także schudlam. -
chabasse wrote:Aha o bo nie wiem czy sie już tutaj pochwalilaa existenz tez już zaciazyla. Jest na sierpniowkach jak ja. Mam nadzieję , ze się nie pogniewa, ze tutaj to oglosilam.
Była na majowkach jak ja też. Mam nadzieję,że teraz szczęśliwie urodzi