Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Gibonek a na ile w szpitalu Cię zostawia ? Fajnie ze Cię lekarz wysłał.
Ja dostalam antybiotyk na 10 dnigardło boli masakrycznie ;(
jutro wychodzę.
ja dostałam 2 antybiotyki na zapalenie jajników. dość często mi nwraca ze mam stale zapalenie przydatków. -
gibonek wrote:4 lata będzie jak nie wiectak porządnie 2 lata lekarz non stop badania.
ja ostatni cykl miałam 28niowy tym razem 39 dni i to nie jest normalne. do tego lewy jajnik w pęcherzykach normalne przy pcos ale mojemu lekarzowi to się nie podoba mowil że będziemy rozmawiać po wynikach.jestem w 3 dniu @ i badania hormonalne na pewno się przydadzą.
Na dzień dobry pobrali mi 5 ampolek krwi i szklaneczka glukozy oraz dobowa zbiorka moczu.
-
Gibonek ale dobrze ze lekarz od razu zareagował. I dobrze ze to taka krotkotrwala wizyta.
Ale was wzięło dziewczyny
Ja czekam na wyniki bety, mają być 12-13. Jestem strasznie zestresowana. -
gibonek wrote:ty powinnas sobie zrobić tez badania hormonalne bo to normalne nie jest ja mam w normir tsh i prolaktynę i nawet cupykier ok ale insulina do dupy
W poprzednią ciążę zaszłam bez problemu przy 35-38 dniowych cyklach. I zawsze takie długie je mam. Lekarz w zeszłym miesiącu mi powiedział ze nie ma powodów do wywoływania. Ale jeśli do maja nie będę w ciąży to będzie regulować cykl, a cykl wcześniej mam jeździć na monitoring.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
Są wyniki 14016 a w piątek 22.12 było 970 więc sporo uroslo. Kamień z serca. A jutro mam wizytę.
DoveLove, agulineczka, Hugolina87, Urszulka89, YellowAnn, jangwa_maua, Lotopałanka, karolcia87, chabasse lubią tę wiadomość
-
Wg mnie to 6 tydzień. Z tych widelek też pokazuje gdzieś 6-7 tydzień. Byle był pecherzyk dobrze ulokowany.
Gibonek jak widzisz i u mnie i u DoveLove testy zrobiły psikusa, mam nadzieję ze twk jest i u ciebie :* -
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Dziewczyny bolał was trochę brzuch tak okresowo jakby na początku ciąży?
Nie pokoi mnie to, nie mam żadnych plamien ani innych złych objawów.
Dla mnie najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, reszta się nię liczy czy chłopiec czy dziewczynka.
Dziewczyny ja po 2gim usg (na pierwszym nie było zarodka) jest ludziki 2.5 cm:D 17.01 mam prenatalke;) wszystkiego dobrego w nowym roku!jangwa_maua, DoveLove, Paula_shells, karolcia87 lubią tę wiadomość
YellowAnn