Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
gibonek wrote:no tak ja miałam cykl monitorowany potem stymulacja 3 razy nic się nie udało badania regulacja cyklu i tak czas leci...
a inofolic pilas moze
Nie piłam. A polecacie?Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana wrote:Nie piłam. A polecacie?
Ogólnie u mnie śluz poprawił inofolic. I łykałam też tylko przez miesiąc Cyclodynon. Nie wiem czy coś to dało ale w tym szczęśliwym cyklu te dwa preparaty właśnie brałam.
-
Ja mam teraz 4,5 ale endo mówił że pewnie pod wpływem stresu. A tak cały czas ze powinno być mniej niż 2 ale i tak miałam cały czas powyżej.
-
nick nieaktualnyZamówiłam sobie ten inofolic
mi w szpitalu tsh badali ale po tym jak brałam euthyrox wiec wynik miałam 0,7. W przyszlym tyg pójdę zrobic tarczyce i prolaktyne bo dawno nie robiłam juz. Juz coraz mniej staraczek w naszym gronie. Macie szczęście dziewczyny. Oby d nas się też uśmiechnęło
-
Hugolina ja to chyba długo jeszcze tu posiedzę... Nie zapowiada się na szybkie dwie kreseczki... Może zrobię sobie znowu przerwę na jakiś czas od wszystkiego... Od obserwacji, mierzenia temp i całych starań
-
nick nieaktualnyTo dobrze i niedobrze ze ktoś zostaje
ja sobie kursu szukam na styczeń bo mam słabe doświadczenie wiec może dodatkowe kursy coś wniosą w moje cv i będzie łatwiej coś ogarnąć.
ciężko czasami jest myśleć pozytywnie ale się staram myśleć ze się wszystko ułoży.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:A o jakim kursie myślisz? Też o czymś myślę żeby zmienić pracę ale nie mam pojęcia jaki
Ja jetem po ekonomii i ZZL a chciałam pójść w administrację/kadry/płace wiec myślę o kursie kadrowo płacowym bo dość sporo ofert mi się przewinęło ostatnio. No i szukam pracy do 16.30 max. Nie chce myśleć ile błędów popełniłam także wole się skupić na tym vo mogę terax zmienić i ruszyć z pełną parą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co mi po specjalizacjach jak wszędzie słyszę super ma pani wiedzę podejście ale doświadczenia brak więc dziękujemy bardzo
O ja chętnie w gastronomie bym poszła ale to też ciężka praca i te godziny trochę odstraszająale uwielbiam stać przy garach
Paula_shells lubi tę wiadomość