Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Hej
MamaAntosi to czekamy na wynik
A mnie dalej jajnik boli mega i śluz jeszcze rozciągliwy wrrr temp jeszcze nie skoczyła więc pewnie dziś owu kurde no a nie mam już nawet ochoty na.... trudno...
Czy Was też tak boli jajnik na owu? mnie przez ost cykle nie bolały aż tak.. miałam spokój a w tym cyklu znów masakra... ciekawe od czego to zależy.. naczytałam się wczoraj,że bolesna owu może świadczyć o jakiś zrostach nawet jeny....
Mnie boli czasami tak jak pęcherz pęknie ze wyprostować się nie moge -
Lucecita wrote:MamaAntosi trzymam kciuki.
o widzicie, ja insuliny ani glukozy nie badałam! - to sobie zrobię też żeby na 19.01 na wizytę mieć wyniki
orientujecie sie ile prywatnie takie badanie kosztuje?
Napewno powyżej 100zl zrób sobie 3 punktową -
Lucecita wrote:MamaAntosi trzymam kciuki.
o widzicie, ja insuliny ani glukozy nie badałam! - to sobie zrobię też żeby na 19.01 na wizytę mieć wyniki
orientujecie sie ile prywatnie takie badanie kosztuje?
-
Ja robiłam takie zwykłe bez obciążenia, takie mi endo dał skierowanie. Glukoze mam w abonamencie a z insuline płaciłam około 50zl.
MamaAntosi czekamy i trzymam kciuki -
nick nieaktualnyDzień Dobry
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Dziewczyny mam pytanko jak to się robiło ten pyłek pszczeli?
Kupiłam jakiś czas temu wsadziłam do szafki i dziś przypomniało mi się że jest ale nie pamiętam jak go przygotować
Łyżeczka w szklance wody?
Pomóżcie proszę
Dodam że mam pyłek kwiatowy obnóżaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 13:18
-
nick nieaktualny
-
Emi12 wrote:Dzień Dobry
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Dziewczyny mam pytanko jak to się robiło ten pyłek pszczeli?
Kupiłam jakiś czas temu wsadziłam do szafki i dziś przypomniało mi się że jest ale nie pamiętam jak go przygotować
Łyżeczka w szklance wody?
Pomóżcie proszę
Dodam że mam pyłek kwiatowy obnóża
Ja zalewam wieczorem przed pójściem spać 1lyzke pylku ciepła woda ale nie dużo wody tak z pół szklanki albo mniej i rano na czczo pijeEmi12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam swoje wyniki. Tsh 1,38; PRL 11,11; insulina 5,9 a glukoza 81. Wszystko w normie. Nic tylko się mnożyć
Tsh mam takie przy euthyrox 75. Bałam się ze za duża dawke biorę. Ale jak widać jest chyba ok. Ciekawe co powie endokrynolog bo jeszcze nie byłamsama się lecze haha
aLunia lubi tę wiadomość