Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Adele dobrxe że to tak szybko da się załatwić, aż w szoku jestem. Bardzo mocno trzymam kciuki.
MamaAntosi w domu byliśmy i tylko octaniseptem pryskalismy, bo nic nie ma na to. Ale wiem że są różne formy, niektóre dzieci mają chrosty w buzi.
Te paznokcie to mnie przeraziły. Ale żadnych powikłań i wszystko dobrze, tak?MamaAntosi -
Coś się dzieje i jest nowa nadzieja. I teraz tylko czekać jak odpadniecie
MamaAntosi tak dobrze wszystko, ładne jej urosły. Nam się trafiło najgorsza forma nawet pani w zlobku mówiła że niektóre dzieci tylko kilka chrostek maja no a u nas wysyp był, nawet myśleliśmy na początku że to swierzb. -
Dziewczyny, witam się z betą 14,21. Malutka, ale ciąża
Jutro będę powtarzać.
Hugolina87, Urszulka89, jangwa_maua, Paula_shells, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:W ogóle ten gin polecił mi dr.Kurzawe ze Szczecina podobno spec tylko się facet ceni. Miała któraś z was z nim stycznosc???
On jest chyba szefem w vitro live. Ceni się ceni bo chyba konsultacja 350 zł. Ja byłam u Ciepieli w vitro. Kurzawe miałam okazję obsługiwać w restauracji na studiach -
nick nieaktualny
-
gibonek wrote:Enterol przy jelitowce. Bostonie nie mieliśmy. Ale krzty sieci inne zakaźne choroby to już prawie wszystko.
Adele ja z badaniami do gin weźmie wymaz i też będę miała hsg. No zobaczymy co z tego wyjdzie.Teraz jej starsza siostra ma ospę to pewnie też złapie.
U nas na wymioty najlepsza jest pepsi taka wygazowana albo pepsi ze smecta. Żadne elektrolity czy coś młodej nie wchodzą, wręcz potęgują objawy. Na brzuszek Lacidofil w kapsułkach (wysypuję jej na łyżeczkę). My też nim się broniliśmy przed jelitówką i nas ominęła ufff
-
Powiem Ci że moja Julka przed jelitówka brała codziennie Lacidofil i jej nie uchronił. Zależne pewne od organizmu. Moje dziecko właśnie nie miało osoby a kontakt był z dziećmi ale to nie raz. Ospa sama w sobie jest zła ale powikłania jescze gorsze.
-
nick nieaktualny