Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele o widzisz, super, ze udalo sie zalatwić.
mowilam, zeby probowac u innego lekarza!
ogolne czyli narkoze?
USG ci zrobił?
jesli to ma pomoc to trzeba isc, nawet jesli by bardzo bolalo, te pare minut mozna wytrzymac dla dwóch kreseczekcórka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnyWlasnie czytalam o inseminacji. I nie wiem czy na taki artykul trafiłam czy takie są warunki wszedzie ale zeby to mialo sens to musi byc min. 1 milion zdrowych plemnikow w 1 ml nasienia. Czyli my juz bysmy odpadli na samym wstepie. I zla jestem jak cholera bo moj lekarz rok temu stwierdzil ze z nadieniem wszystko ok, mam chlopa to mam dzialac, potem wyslal na histeroskopie i znow kazal dzialac a potem wysypala sie sprawa tarczycy i nadal d... Czuje ze marnuje czas ale w tej chwili jestem tak zrezygnowana ze nawet na seks nie mam ochoty.
-
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:Adele o widzisz, super, ze udalo sie zalatwić.
mowilam, zeby probowac u innego lekarza!
ogolne czyli narkoze?
USG ci zrobił?
jesli to ma pomoc to trzeba isc, nawet jesli by bardzo bolalo, te pare minut mozna wytrzymac dla dwóch kreseczek
No niby narkoza. Ale ciekawe czy to prawda bo to by był luksus hehe. Zrobil USG,zbadał wszystko ok. I cycki pomagał no i jest jakiś guzek.. prawdopodobnie gruczolak ale dał skierowanie na USG.. ale raczej do wycięcia będzie.ehh więc początek lutego czeka mnie szpital i na hsg i na wycięcie pewnie tego guzka -
nick nieaktualny
-
Adele no i po owulce jestes?
moze mial na mysli "glupiego jasia". jakkolwiek by nie było, dasz rade,trzeba myslec o efekcie- moze jeszcze w tym samym cyklu zaskoczysz.!
to ja ide w przyszlym cyklu na laparo, Ty na HSG i razem zachodzimy!
no to koniecznie jeszcze te cycki sprawdzWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 13:41
córka- 2011
syn- 2019 -
Iza ja mialam 34l jak zaczelam sie starac wykresy super i cala reszta i tak zlecialo 5lat. Ech teraz to juz po wszystkim. Celebrytka nie jestem ktora sztab lekarzy by sie zajal i traktowal w szczegolny sposob....giny taka spychoterapie ze mna robili brak dzialanNina06
-
Luci po owulce to ja sama wiem,że jestem
nic nie mówił na ten temat to nie jest jakiś super lekarz
sprzęt do usg też jakiś archaiczny. Zależało mi tylko na tym skierowaniu. Kurde ale synchronizacja u nas heh ja będę się tylko modlić żeby wyszły drożne przynajmniej z bani zejdzie mi ten temat.. a wiesz kiedy masz termin laparo? czy tez czekasz najpierw na @ ?
Nina a rozważałaś in vitro ?
Mnie mąż dziś zaskoczył bo mówię mu to wszystko,że proponuje inseminacje itp patrzał na mnie z dziwna miną bo on w tym tematach nic a nic nie kuma,moja stymulacja była dla niego czarną magią heh...no ale mówię,że później zostaje in vitro więc dupa a on,że w takim razie będziemy na nie zbierać hmmm myślałam,że kwota go odstraszy itp ale w sumie pozytywnie mnie zaskoczył -
nick nieaktualny
-
jeszcze nie wiem, 19.01 mam wizyte to dostane skierowanie, a termin to konkretnie dopiero jak dostanę @, do 10 dc mowil, ze najlepiej
inseminacja u Was nie ma sensu Adele,szkoda kasy, bo maz ma dobre nasienie, a to tylko ma sens przy kiepskich parametrach albo przy wrogim śluzie, poza tym iui ma kiepską skuteczność, tylko o 5 % wiecej szans niz w naturalnym cyklu...
po HSG ewentualnie stymulacja, bo jesli jajowody masz zapchane to wczesniejsza stymulacja nie miala zadnych szans powodzenia.
tak mi gin mowil, ze po laparo dostane jeszcze cos na stymulacje zeby zwiekszyc szanse. i mi tez odradzal iui
in vitro ma duzą wieksza skuteczność, ale to juz trzeba uderzyc do kliniki i z 10 tys mieć przygotowane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 14:00
córka- 2011
syn- 2019 -
Luci też mówiłam mu,że u nas bez sensu iui ale mówił,że taka jest po prostu kolejność. Jak wyjdzie,że mam drożne jajowody to wrócę do tego lekarza co mnie stymulował na konsultację i niech myśli co dalej... pewnie też mi zaproponuje iui ale chciałabym właśnie jeszcze spróbować na stymulacji wtedy z 3 cykle. Gorzej jak będę pozapychane...
-
Mój to sobie nawet sprawy nie zdaje jakie są przygotowanie do in vitro itp i nie będę mu nic na razie tłumaczyc
teraz nadzieję będę pokładac w hsg.. bo w czyms trzeba